Native Cloud Managed File Transfer: Thru

SCOS te Hoofddorp kondigt vandaag aan dat zij Managed File Transfer oplossing van Thru Inc. heeft toegevoegd aan de te leveren MFT oplossingen. Thru is een Native MFT Cloud oplossing welke direct inzetbaar is.

SCOS is gespecialiseerd in beveiligde data-uitwisseling, samenwerking, synchronisatie en diensten waarmee gebruikers hun digitale gegevens veilig en efficiënt kunnen beheren. De oplossingen worden gebruikt bij de top 100 bedrijven in België, Nederland en Luxemburg. SCOS levert high-performance integratie en secure beheerde bestandsoverdracht oplossingen voor zakelijke interacties van het beheren van Enterprise Application Integration tot Person-to-Person bestandsuitwisseling. SCOS biedt uitgebreide Secure Managed File Transfer oplossingen zowel on-premise als in de Cloud. Thru. is een echte native Cloud MFT oplossing.

Thru’s secure platform voor bestandsuitwisseling consolideert bestandsoverdrachten in één enkel, gecentraliseerd systeem, voor extreem snelle bestandsoverdracht, gedetailleerde audit overzichten, geautomatiseerde partner onboarding, point-and-click herbruikbare endpoints en het gemak van de Cloud. Thru. heeft koppelingen met Mulesoft, Salesforce, Office en Office 365 en heeft een Desktop File Explorer om bestanden in de cloud te benaderen.

Managed File Transfer: Thru.

Thru, Inc is een wereldwijde leider in Cloud-gebaseerde Managed File Transfer oplossingen, vertrouwd met het snel en veilig distribueren en managen van informatie over de hele wereld met Cloud deployment in de Verenigde Staten, UK, EU en Australie. Verwerken van miljoenen transacties voor een groot aantal industrieën, waaronder software, financiële diensten, architectuur en manufacturing. Thru heeft tal van enterprise-installaties in meer dan 70 landen. Thru-platform services zoals FTP, beveiligde dropbox en mobile file sharing maken het mogelijk voor bedrijven en grote ondernemingen om veilig de stroom van gegevens te beheren.

 

Gerelateerde berichten...

X