Nederland ICT en maincubes beantwoorden datasecurity vragen tijdens Nationale Datacenter Dag

Op 11 juni organiseert de Dutch Data Center Association de vijfde editie van de Nationale Datacenter Dag, waarbij deelnemende datacenters hun deuren openen voor het grote publiek.

Zo kan iedereen kennismaken met dit cruciale onderdeel van ons dagelijks Internetgebruik. Datacenter maincubes en Nederland ICT hebben de handen in elkaar geslagen en grijpen deze dag aan om alle aandacht te richten op Brexit en de gevolgen die de naderende Brexit kan hebben voor bijvoorbeeld dataopslag en datasecurity. Uiteraard is het deze dag ook mogelijk om middels een rondleiding een kijkje te nemen in het datacenter.

Alex de Joode, Public Policy Manager bij Nederland ICT zal Brexit duiden en een aantal handreikingen doen over te nemen stappen, op het moment dat er duidelijkheid is met betrekking tot de inhoud van Brexit. Wat zijn de gevolgen van het opstappen van Theresa May en de Europese verkiezingen op het Brexit-proces en waar moeten ondernemers rekening mee houden? Na afloop van dit event hebben ondernemers duidelijkheid over de noodzakelijke stappen die zij moeten ondernemen rondom dataopslag en datasecurity.

Gerelateerde berichten...

X