Nederlandse startup MagBoox lanceert onbeperkt lezen app

De Nederlandse startup MagBoox lanceert een dezer dagen de bèta versie van een onbeperkt lezen App. Via de MagBoox App kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt boeken en tijdschriften lezen. De lancering van een uiteindelijke versie is nabij.

Met MagBoox krijg je voor Euro 4.99 per maand toegang tot een groeiend aanbod van boeken en tijdschriften. Abonnementen zijn door lezers met één klik binnen de app af te sluiten.

“We hebben gekozen voor een soft launch, omdat het qua titelaanbod nog veel beter kan. Komende weken gaan we daarom verder in gesprek met de uitgevers en zullen we de App verder finetunen. Dat zien we als een constant proces.” zegt Gokhan Colkusu, mede-oprichter van MagBoox.

MagBoox app is nog niet uitontwikkeld. Achter de schermen wordt er nog gewerkt aan functionaliteiten, die het mogelijk maken om de app nog veel gerichter aan het relevante leesgedrag van de gebruiker te koppelen. Op de korte termijn zullen op basis van klikgedrag continu updates volgen. Voornaamste doel is om de App snel te voorzien van een groot en gevarieerd aanbod aan boeken en tijdschriften.

De bèta versie van de app is binnen enkele dagen te downloaden in de iTunes Appstore en is de eerste versie die breed beschikbaar zal worden gesteld. De Android-versie volgt binnenkort.

Gerelateerde berichten...