Niels Bijl Account Executive Insurance bij Pegasystems

Pegasystems heeft Niels Bijl (41) aangesteld als account executive voor target accounts binnen de verzekeringsmarkt. Bijl komt het team van Pegasystems versterken en gaat de mogelijkheden van Pega inzetten om toegevoegde waarde te leveren aan klanten binnen de verzekeringsbranche waar nog veel potentieel te behalen is in het verbeteren van customer experience in combinatie met het verhogen van de efficiency.

Niels Bijl is sinds 1997 werkzaam in de wereld van Business Process Management en heeft een significante bijdrage geleverd aan het succesvol opzetten van de vestiging van IDS Scheer in Nederland. Van 2009 tot en met 2010 was Bijl eindverantwoordelijk voor de IDS Scheer-vestiging in Spanje. Na de overname in 2011 van IDS Scheer door Software AG was Niels Bijl Regional Sales Manager bij Software AG in Nederland.

“Op het gebied van customer centricity en het optimaliseren van klantervaring ligt voor Pega nog veel onbenut potentieel in de verzekeringsmarkt”, stelt Niels Bijl. “Aan mij de uitdaging om naast andere vooraanstaande (internationale) spelers, nieuwe partijen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Pega voor hun business.”

Derk-Jan Brand, director Pegasystems Benelux: “Met zijn uitgebreide ervaring binnen de BPM-markt is Niels Bijl een grote aanwinst. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het uitbreiden van onze verkoopresultaten in de verzekeringssector.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X