Nieuw 5″ device van Panasonic Toughpad-gamma

Panasonic heeft tijdens het Mobile World Congress in Barcelona bekend gemaakt, dat het gamma robuuste Toughpads in de herfst van 2014 uitgebreid wordt met een extra sterke 5″ Toughpad. Het toestel is ontwikkeld voor mobiele medewerkers die buiten kantoor en ‘in het veld’ informatie moeten kunnen invoeren en uitwisselen. De Toughpad richt zich specifiek op medewerkers in de retail, de logistiek en de industriële sector, maar ook op hulp- en veiligheidsdiensten.

De nieuwe robuuste 5″ Toughpad werd speciaal ontwikkeld voor organisaties die niet met de normale commerciële smartphones uit de voeten kunnen en op zoek zijn naar duurzame apparaten. Dankzij het robuuste design is de Toughpad ideaal voor medewerkers die continu onderweg zijn of in moeilijke omstandigheden werken zoals in de retail, de logistiek, de bouw, field engineering of hulp- en veiligheidsdiensten. De 5” Toughpad is leverbaar met Android of met het nieuwste geïntegreerde Microsoft Windows 8 Handheld besturingssysteem.

De 5″ Toughpad heeft dankzij een hot-swappable accu en snellaadopties een zeer lange batterijduur, zodat gebruikers onderweg en in het veld continu kunnen doorwerken. Het toestel leent zich voor de meest uiteenlopende werkomgevingen. Daarvoor zorgen onder andere het capacitieve aanraakscherm dat ook met handschoenen kan worden bediend, de display voor buitengebruik, de geïntegreerde hoge resolutie camera en de barcodelezer. Net als de andere Toughpads en Toughbook notebooks van Panasonic is het nieuwe toestel bestand tegen extreme temperaturen, water en stof. Bovendien zet deze Toughpad een nieuwe standaard op gebied van bescherming tegen valpartijen en water.

De 5″ Toughpad sluit aan bij de filosofie van Panasonic om robuuste toestellen te ontwikkelen die tegelijk flexibel genoeg zijn voor gebruik in specifieke commerciële omstandigheden. Zo kan randapparatuur eenvoudig worden toegevoegd met behulp van de reeds aanwezige bevestigingsschroeven of via de intern toegankelijke micro-USB-poort. Daarnaast zijn er ook optionele accessoires zoals handstraps en holsters om het gebruikscomfort te verhogen.

De 5″ Toughpad is verkrijgbaar in twee versies: een versie met spraak- en datamogelijkheden en een versie met alleen data-opties. De spraakversie maakt gebruik van de ruisonderdrukking van Panasonic om een heldere communicatie te garanderen, zelfs in omgevingen met veel achtergrondlawaai van bijvoorbeeld van

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X