Nieuwe app maakt Nederlandse man attenter

Ruim 40 procent van de Nederlandse vrouwen krijgt weleens cadeaus van haar partner die niet echt haar smaak zijn. Toch geeft bijna tweederde aan het niet erg te vinden om een verkeerd gekozen cadeau te ontvangen. Opvallend is dat slechts 14 procent van de vrouwen direct tegen de partner zegt dat ze een cadeau niet mooi vindt. Meer dan 35 procent laat het helemaal onbesproken en neemt het cadeau in gebruik of laat het ongezien in de kast verdwijnen. Dit blijkt uit onderzoek van de makers van een nieuwe app die Nederlandse mannen attenter maakt.

Belangrijke momenten en voorkeuren vastleggen
Dat de Nederlandse man best wel wat hulp kan gebruiken bij het uitkiezen van een geschikt en smaakvol cadeau voor een vrouw, hebben de makers van de What Women Want app goed aangevoeld. Zij ontwikkelden een functionele app die dient als een proactief geheugensteuntje voor de attente man én voor de man die graag attent(er) wil worden.

De app maakt het mogelijk om diverse contacten aan te maken en hieraan voorkeuren en merken te koppelen, foto’s te maken van producten en deze te koppelen aan een persoon. Dat betekent dat de man in kwestie niet alleen de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van zijn eigen vrouw of vriendin kan vastleggen. Ook voor dochters, moeders of secretaresses of andere belangrijke vrouwen is er voldoende plek. Elk contact kan bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Er zijn zowel producten als merken beschikbaar in diverse categorieën, zoals sieraden, kleding, parfum, weekendjes weg, muziek etc. Daarnaast is het mogelijk deze zelf aan te vullen en de wensenlijst van elke vrouw volledig te personaliseren.

Downloaden
De What Women Want app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store voor 1,79 euro. Kijk voor meer informatie op de website thewhatwomenwantapp.nl.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X