Nieuwe Good Management Suite nu verkrijgbaar

Good Technology, leider in mobiele beveiliging, kondigt de beschikbaarheid aan van de Good Management Suite. Dit is een uitgebreide cross-platform-oplossing voor organisaties die aan de slag gaan met het implementeren van mobiele beheeroplossingen. De Good Management Suite is gebouwd op het Good Dynamics® Secure Mobility Platform en eenvoudig te implementeren voor IT-afdelingen. Het flexibele enterprise mobility management (EMM)-platform biedt ondersteuning bij toekomstige uitbreiding van mobiele devices binnen organisaties. De suite bestaat uit cloud-hosted mobile device management (MDM), mobile application management (MAM), een beveiligde browser en een maatwerk enterprise app store.

Binnen veel mobiele strategieën is het noodzakelijk een breed scala aan mobiele besturingssystemen te beheren. Toch hebben organisaties vaak behoefte aan extra opties naast MDM, zoals de mogelijkheid om content beschikbaar te stellen en apps te beveiligen. Dit maakt het ingewikkeld voor de IT-afdeling om één oplossing te vinden voor alle mobiele behoeften. De Good Management Suite speelt hierop in door IT-afdelingen te voorzien van toegang tot een uniforme, on premise of cloud-gebaseerde oplossing die in een paar minuten kan worden geconfigureerd en de implementatie van mobiele devices binnen de organisatie vereenvoudigt.

In tegenstelling tot traditionele MDM-producten is de Good Management Suite ontwikkeld om zich te kunnen aanpassen wanneer de organisatie groeit. Het kan samen met andere Good Enterprise Mobility Management Suites worden gebruikt voor maximale flexibiliteit en eenvoudig beheer van deze omgevingen door één beheerconsole, Good Control™ en één mobiel platform, Good Dynamics. Door gebruik te maken van de Good EMM Suites kunnen organisaties nieuwe mobiele initiatieven in hun eigen tempo implementeren zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren of dure vervangende devices in te moeten zetten.

 

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

 

Over Good Technology

Good Technology, marktleider op het gebied van beveiligde mobiliteit, biedt bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd mobiele beveiligingsoplossingen binnen de volledige mobiele levenscyclus. De oplossingen van Good bestaan uit een suite van collaboratie-applicaties, een beveiligd mobiel platform, mobile device management, unified monitoring, management en analyse, applicaties voor derde partijen en een partner-ecosysteem. Meer dan 6.000 organisaties in 190 landen gebruiken oplossingen van Good Technology, waaronder FORTUNE 100 marktleiders werkzaam binnen de bancaire sector, verzekeringswereld, gezondheidszorg, luchtvaart en defensie. Kijk voor meer informatie op: www.good.com.

Gerelateerde berichten...

X