Nieuwe tijdsklok Kronos maakt modern personeelsbeheer mogelijk

Kronos, wereldwijd marktleider in workforce management oplossingen, breidt haar InTouch tijdsklok voor het MKB uit. De bijgewerkte versie van de InTouch bevat een vernieuwd intuïtief touchscreen waarin de basistaken, zoals in- en uitklokken, aanzienlijk worden vereenvoudigd. De klok bevat biometrische technologie, waardoor compliance-risico’s tot een minimum worden beperkt, fraude met in- en uitklokken wordt voorkomen en een nauwkeurige loonlijst kan worden gegarandeerd. De nieuwe functionaliteiten van de prikklok dragen tevens bij aan een verhoogde productiviteit van medewerkers.

Ontworpen voor de cloud
Met de nieuwste versie van de prikklok krijgen organisaties beter inzicht in hun personeelsbestand en de productiviteit. De nieuwe versie van InTouch is speciaal ontworpen voor de cloud. Gegevens kunnen direct naar de Kronos-cloud of de cloud van de organisatie worden doorgestuurd. Door moderne communicatietechnologieën is de klok in staat om te communiceren via internet en WiFi, terwijl gegevens worden beschermd met behulp van SSL-codering. Tevens kan de InTouch op afstand bestuurd worden en heeft de klok ondersteuning voor VoIP telefonie. Hierdoor kunnen medewerkers een probleem rechtstreeks vanaf de klok rapporteren. InTouch ondersteunt Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees en Spaans.

Rolf van Lierde, General Manager SMB solutions Benelux bij Kronos: “Naast dat in veel organisaties prikklokken nog steeds noodzakelijk zijn, zijn ze tevens een cruciaal onderdeel van dataverzameling. Aan de hand van deze data krijgen managers eenvoudig en overzichtelijk inzicht in alle facetten van het personeelsbeheer. Deze nieuwe updates maken de InTouch nog innovatiever, waardoor het nu net zo snel en makkelijk functioneert als bijvoorbeeld onze smartphones.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...

X