NORRIQ Certified for Microsoft Dynamics

NORRIQ kondigt met trots aan dat Drink-IT, zijn oplossing voor de drankensector, gecertificeerd is voor Microsoft Dynamics op NAV 2013 R2. Dit betekent dat Drink-IT voldoet aan de hoogste normen voor software die is ontwikkeld door partners van Microsoft. Daardoor behoudt Drink-IT voor het zesde jaar op rij de status van ‘Gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV’!

Oplossingen die het label ‘Certified for Microsoft Dynamics’ hebben gekregen, hebben aangetoond dat de kwaliteit van hun ontwikkeling overeenstemt met het Microsoft Dynamics-product waarop ze draaien en dat ze perfect compatibel zijn. Daarnaast hebben ze strenge softwaretesten voor Microsoft Dynamics ondergaan. Bovendien dient de Microsoft Dynamics-partner over klanten te beschikken die de gecertificeerde oplossing op een succesvolle manier toepassen en bereid zijn om het product aan te bevelen. NORRIQ heeft Drink-IT al meer dan tachtig keer geïmplementeerd in dertig landen. De helft van deze projecten waren in opdracht van de drie grootste drankengroepen ter wereld.

“Deze mijlpaal is het bewijs van de toewijding van NORRIQ om hoogstaande oplossingen en expertise aan onze klanten aan te bieden”, zegt Rich Wickham, general manager, Microsoft Dynamics Partners. “Onze felicitaties voor NORRIQ zijn meer dan terecht aangezien ze erin geslaagd zijn om tegemoet te komen aan de hoogste normen van Microsoft op het vlak van softwarekwaliteit en om de CFMD-onderscheiding te behalen.”

“Drink-IT is een omvattende drankenoplossing die we hebben ontwikkeld via een voortdurende interactie met onze klanten over de hele wereld”, aldus Bo Martinsen, CEO van NORRIQ. “Met deze oplossing bieden we een antwoord op de unieke uitdagingen van de drankensector. NORRIQ doet er alles aan om zijn klanten altijd uitmuntende software te bieden. Dit certificaat voor Microsoft Dynamics voor Drink-IT is dan ook een erkenning van dat engagement. We garanderen een sterke en stabiele oplossing die blijft evolueren.”

Gerelateerde berichten...

X