Nuvias toegekend distributeur voor Poly

Nuvias UC, de hoogwaardige distributeur voor EMEA, breidt haar UC portfolio uit door de distributeurstatus te behalen voor het assortiment poly-headsets in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Benelux.

Poly combineert uitmuntende kwalteit in spraak- en videocommunicatietechnologie van Polycom en Plantronics en biedt innovatieve, slimme oplossingen voor de moderne werkplek, waardoor het perfect past in het UC-assortiment van Nuvias. Intuïtief, mobiel en open. De collaboration oplossingen van Poly zijn ontworpen om mensen in staat te stellen productief te zijn, ongeacht waar ze zich bevinden en met welk platform ze werken.

Steve Harris, MD Nuvias UC: “Wij zijn experts in collaboration en unified communications-technologie voor de channel. We hebben een lange geschiedenis waarin we partners in staat te stellen om hun klanten eersteklas oplossingen te bieden. Dankzij de toevoeging van het Poly-headsetportfolio kunnen we de gebruikerservaring verder verbeteren. Ons vermogen om een ​​end-to-end UC-oplossing van Poly te leveren, betekent dat onze partners een volledig geïntegreerde, open oplossing kunnen bieden die wordt geïmplementeerd en beheerd via ons 2-tier online bestelplatform HUB en provisioning- en beheertools Dovetail. ”

Nuvias UC combineert technologieën van meerdere leveranciers voor het snelgroeiende marktsegment van video- en voice collaboration. Poly verbetert deze oplossingen met zijn hoogwaardige end-points om een ​​echt uniek voice en video collaboration portfolio voor de partners aan te bieden. Partners kunnen via Nuvias Capital * ook toegang krijgen tot Device-as-a-Service (DaaS) en andere unieke financieringsoplossingen om zo partners te helpen hun groei te versnellen.

 

Gerelateerde berichten...

X