Obvion kiest voor Managed BI Services van Inergy

Obvion, de hypotheekverstrekker uit Heerlen en onderdeel van Rabobank, heeft besloten om al haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) uit te besteden aan de in Woerden gevestigde BI-specialist Inergy. Beide partijen kwamen een contract voor vijf jaar overeen.

Obvion gaat voor haar managementinformatie en voor haar compliancy verantwoordingsrapportages gebruikmaken van Inergy’s Managed BI Services. Op basis van (transactie)gegevens uit haar hypotheekadministratie en diverse aanvullende bronsystemen genereert Inergy stuurinformatie voor het management in de vorm van rapportages en dashboards.
“Wij hebben bewust gekozen voor Inergy als BI specialist”, aldus Danielle Brouwers, CFO bij Obvion. “Maar wat we vooral belangrijk vinden is dat Business Intelligence en Analytics ons gaat helpen bij het realiseren en uitrollen van onze klantpartner strategie. En dus met het nóg beter bedienen van onze klanten.”

Ontzorgen
“Steeds meer organisaties weten ons te vinden”, vertelt JanKees Lampe, CMO van Inergy. “We bieden functionaliteit, performance, flexibiliteit en een korte time-to-market. Met meer dan 350 manjaar kennis en ervaring op het domein van Business Intelligence kunnen wij onze klanten echt ontzorgen. Wij garanderen de beschikbaarheid en continuïteit van strategische informatie en analytics zonder dat zij daarvoor zelf grote investeringen in specialistische kennis en in dure infrastructuur hoeven doen. Inmiddels bieden wij ook Cloud services voor ongestructureerde data en data discovery. We zijn er trots op met onze services een bijdrage te kunnen leveren aan Obvion’s ambitie en succes!”

Over Obvion
Obvion Hypotheken is in 2002 opgericht. Sinds 2012 is Obvion Hypotheken 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Obvion staat in Heerlen. Obvion telt meer dan 450 enthousiaste medewerkers. Bijna 200.000 gezinnen hebben een hypotheek van Obvion. Dat wil zeggen dat 1 op de 20 hypotheken in Nederland een hypotheek van Obvion is.

Over Inergy
Succes is geen toeval. Goede besluitvorming op basis van juiste informatie is bepalend voor succes. Daarom ondersteunt Inergy mensen én organisaties datagedreven te werken. Het resultaat? Meer omzet, meer efficiëntie en lagere kosten. Inergy levert onder meer advies, implementatie, hosting en onderhoud op het gebied van business intelligence, big data, analytics en data discovery oplossingen. Klanten van Inergy zijn grote en middelgrote organisaties in de retail, financiële dienstverlening, (online) media en logistiek.

Gerelateerde berichten...

X