OCG sluit partnerovereenkomst met STEALTHbits

Oxford Computer Group (OCG) Benelux heeft vandaag bekend gemaakt een partnerovereenkomst aan te gaan met STEALTHbits Technologies Inc., toonaangevend leverancier van Data Access Governance oplossingen voor ongestructureerde data en Microsoft infrastructuur management oplossingen. Met deze samenwerking staan ze samen klaar om klanten te helpen bij hun uitdagingen rond ongestructureerde data.

“We zijn blij met de uitbreiding van onze bestaande relatie met OCG naar de Benelux regio. We hebben effectief samengewerkt in Noord-Amerika en zijn enthousiast over de gezamenlijke kansen in de Benelux.” Zegt Mark Pilgrim, VP-EMEA voor STEALTHbits.

STEALTHbits en OCG hebben gezamenlijk een integratie ontwikkeld tussen Microsoft’s Forefront Identity Manager (FIM) en STEALTHbits’ StealthAUDIT Management Platform voor Data Access Governance. Een integratie die FIM toestaat ongestructureerde data uit bestanden en Sharepoint te halen en als hefboom werkt tussen de twee programma’s. De integratie maakt het voor organisaties van elke grootte mogelijk om dezelfde workflow te gebruiken voor het automatisch beheren van toegang tot applicaties en controleren van haar meest gevoelige gegevens.

“Om de Access Management uitdagingen rondom ongestructureerde data echt aan te pakken moeten organisaties na denken over het schoonmaken van hun verouderde Active Directory implementaties die toegang tot data verleend. Een gebied waar OCG en STEALTHbits samen de juiste expertise voor hebben. Met de stijging van de interne en externe inbreuken op data zien we dat toezichthouders en auditors verlangen dat organisaties antwoord kunnen geven op vragen als: Wie heeft toegang tot welke data? OCG en STEALTHbits bevinden zich in een unieke positie om bedrijven te helpen de controle te krijgen. Controle te krijgen door het bedrijf in staat te stellen toegangen tot de ongestructureerde data te beheren,” voegt Pilgrim toe.

Jan Over, Managing Director of OCG Benelux zegt positief te zijn over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd ons portfolio met oplossingen uit te breiden met STEALTHbits om onze klanten te nog verder te kunnen helpen met hun Identity & Access uitdagingen. We hebben al het StealthAUDIT Management Platform geïntegreerd om de audit te faciliteren en de ongestructureerde data in Microsoft FIM te controleren. We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking, waar we samen klanten nog meer controle kunnen bieden.”

Gerelateerde berichten...