ON2IT opent kantoor in Verenigde Staten

ON2IT – een van Europa’s grootste cybersecurity service providers – maakt bekend haar eerste buitenlandse kantoor te openen in Plano, Texas. De aanwezigheid in de Verenigde Staten zal de samenwerking tussen ON2IT en haar Amerikaanse klanten en partners verder versterken.

“De beslissing om naar de US uit te breiden en het eerste buitenlandse kantoor in de regio Dallas te openen is een logische stap binnen de ON2IT groeistrategie”, zegt Kristie Bell, CEO voor de Amerikaanse markt.

“Kristie brengt een grote hoeveelheid kennis en ervaring mee binnen onze directie”, zegt Marcel van Eemeren, mede-oprichter en CEO van de ON2IT Group. “Het is belangrijk dat we klanten en technologie partners kunnen ontmoeten in hun eigen geografische regio, om efficiënte service te kunnen verlenen. Kristie heeft een bewezen track record in het managen van dit type partnerships.”

Kristie Bell heeft eerder gewerkt in sales- en marketingmanagement activiteiten binnen diverse IBM divisies. Meest recent was haar rol VP Global Sales binnen de Systems & Technology Group.

“De kosten en complexiteit van cybersecurity maatregelen stijgen exorbitant”, volgens Bell. “De cloud-gebaseerde oplossingen van ON2IT bieden klanten superieure technologie en tegelijkertijd een betaalbaar alternatief voor een in-house Security Operations Center (SOC). De Zero Trust benadering, die ON2IT als eerste gebruikte voor haar Europese klanten, krijgt nu ook meer navolging in de US. Met het openen van een US kantoor en het bieden van sales support, en een lokaal forensisch expertteam, laat ON2IT haar wereldwijde ambities zien”.

Lancering Zero Trust SOC app tijdens Ignite 18 in Amsterdam

ON2IT maakte de beschikbaarheid van haar nieuwe app bekend tijdens de Ignite 2018 Security Conferentie in Amsterdam. De ON2IT Zero Trust SOC app stelt klanten in staat om het ON2IT Security & Orchestration Platform te koppelen aan toonaangevende ecosystemen zoals het Palo Alto Networks Application Framework. Na het onboarden gebeurt de analyse van security events geautomatiseerd en worden klanten voorzien van incident-respons, maandelijkse rapportages en compliance bewijzen volgens de diverse normenstelsels en standaarden. Handmatige interventies door ON2IT SOC analisten zorgen voor snelle en adequate respons in geval van continuïteit-bedreigende incidenten.

Lightstream, gevestigd in Utah en wereldleider in cloud technologie-oplossingen en netwerk integratie, is een van de partners voor de lancering van de SOC app in de Verenigde Staten. “We zijn enthousiast om aan te sluiten bij ON2IT’s managed security”, zegt Greg Hatch, Cloud & Security Leader binnen Lightstream. “ON2IT managed security sluit erg goed aan bij de cloud services die Lightstream momenteel aanbiedt aan haar klanten in Noord Amerika”.

Gerelateerde berichten...

X