Online veiling unieke domeinnamen van start

Zoek je nog een pakkende domeinnaam voor je website? Een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen – zoals fietsen.nl, digitalekunst.nl, WoningTeHuur.nl en ParkerenAmsterdam.nl – wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Tot en met 9 februari a.s. is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Elke website heeft een simpel en makkelijk te onthouden adres – oftewel een domeinnaam – nodig. Het liefst eentje die je makkelijk kunt communiceren en die goed blijft hangen bij mensen. Bij Troostwijk Auctions worden op dit moment veel van deze pakkende en duidelijke domeinnamen geveild.

Veel belangstelling

Het veilingaanbod bestaat uit een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen, die meteen in het oog springen en veel potentie hebben. Je kunt onder meer bieden op fietsen.nl, ParkerenAmsterdam.nl, Vastgoedontwikkeling.nl, Camper.be, Partijen.nl, WoningTehuur.nl en Bouwmachines.eu.

De veilingmeester meldt dat er al veel belangstelling is getoond in de domeinnamen. Deze veiling biedt iedereen de mogelijkheid een bod uit te brengen op de domeinnamen. Bovendien is deze veiling van domeinnamen slechts de eerste in de rij, er volgen binnenkort nog meer domeinnaamveilingen bij Troostwijk Auctions.

Over de veiling

De online veiling van de Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen is op dit moment geopend voor biedingen. Op 9 februari 2022 sluit de online veiling om 14:00 uur.

 

Gerelateerde berichten...

X