Online veiling van unieke domeinnamen als Ticket.nl, Food.nl en Healthscan.nl

Zoek je nog een pakkende domeinnaam voor je website? Een groot aantal Nederlandse en Belgische domeinnamen – zoals Mondzorg.nl, Afspraakje.nl, Vergelijker.nl, Statistieken.be, Keno.nl, PVC.nl en Compare.nl – wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Tot en met 30 maart a.s. is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Elke website heeft een simpel en makkelijk te onthouden adres – oftewel een domeinnaam – nodig. Het liefst eentje die je makkelijk kunt communiceren en die goed blijft hangen bij mensen. Bij Troostwijk Auctions worden op dit moment maar liefst vijftig van deze pakkende en duidelijke domeinnamen geveild.

Veel belangstelling

Het veilingaanbod bestaat uit een groot aantal Nederlandse en Belgische domeinnamen, die meteen opvallen en veel potentie hebben. Je kunt onder meer bieden op Ticket.nl, Food.nl, Compare.nl, PVC.nl, Mondzorg.nl, Keno.nl, Healthscan.nl, Vergelijker.nl, Statistieken.be, Verveling.nl en Markten.nl.

Al eerder veilde Troostwijk met succes diverse domeinnamen. De veilingmeester meldt dat er ook bij deze nieuwe veiling al veel belangstelling is getoond in de domeinnamen. “Deze veiling biedt iedereen de mogelijkheid een bod uit te brengen op de domeinnamen.”

Over de veiling

De online veiling van de Nederlandse en Belgische domeinnamen is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 30 maart 2022 sluit de online veiling om 14:00 uur.

 

Gerelateerde berichten...

X