Open Line: Samen nadenken over de dag na morgen

In een bijzondere setting organiseert clouddienstverlener Open Line op 18 juni in Panheel een relatiedag die niet in het teken van techniek staat, maar een dag die uitnodigt tot nadenken over de toekomst. Niet morgen, maar juist de dag na morgen.

We leven immers in een turbulente tijd waarin we steeds sneller moeten (of mogen) anticiperen en acteren. Techniek lijkt niet meer de beperkende factor, het aanpassingsniveau van de mensen daarentegen steeds meer en meer.

Peter Hinssen (serial enterpreneur en tought leader op vlak van radicale innovatie), Katja Schipperheijn (initiator van de #Sociaalsteschool en auteur van ‘Digitale Burgertjes’), Hans Bos (National Technology Officer bij Microsoft) en Harald de Wilde (Opper storyteller en networking visionair bij Cisco) zullen er alles aan doen om de deelnemers te inspireren en denkproces over de dag na morgen aan te jagen.

Bas Opgenoorth (vlogger en jonge rebel van 13 jaar) zal op eigenzinnige manier helder maken hoe hij naar de toekomst kijkt en wat hij verwacht van de bezoekers: keuzes die nu gemaakt worden, hebben impact op de toekomst en dus de toekomst van Bas.

Een dag waarin de menselijke factor en de glimlach centraal staat.

 

Gerelateerde berichten...

X