Oracle lanceert cloudoplossingen voor transport- en global trade management

Oracle Transportation Management Cloud en Oracle Global Trade Management Cloud bieden optimale ondersteuning voor transportbeheer, douaneformaliteiten en trade compliance

Bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige oplossing voor transport- en global trade management en de voorkeur geven aan een cloudoplossing voor hun dynamische logistieke en handelsactiviteiten stonden tot nu toe voor een lastige keus. Of er waren compromissen nodig voor wat betreft cloudmogelijkheden of compromissen voor wat betreft functionele mogelijkheden. Oracle lost deze problematiek nu op met de lancering van Oracle Transportation Management Cloud en Oracle Global Trade Management Cloud.

De toonaangevende oplossingen van Oracle op het gebied van transportbeheer en global trade management zijn nu zowel in de cloud beschikbaar als via het traditionele on-premise-model. De nieuwe cloudoplossingen bieden klanten van iedere omvang de mogelijkheid om snel te beschikken over deze cruciale applicaties die beschikbaar zijn via Oracle Cloud. De nieuwe cloudoplossingen bieden hoogwaardige functionaliteit op het gebied van transport, douaneformaliteiten en compliance management via een enkelvoudig, geïntegreerd platform dat garant staat voor betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid.

Gerelateerde berichten...

X