Ordina sluit partnership met Quadira

Ordina breidt haar dienstverlening voor ERP-oplossingen uit met Advanced-Forms(TM) van Quadira. Met deze oplossing kunnen bedrijven zelf alle aspecten rondom output management automatiseren. Van elektronisch factureren, digitale opmaak en distributie van bedrijfsdocumenten tot het geautomatiseerd printen van barcode labels en de digitale archivering van uitgaande documenten. Advanced-Forms(TM) werkt voor diverse soorten ERP-oplossingen, zoals Microsoft Dynamics AX en Navision, Oracle JD Edwards en SAP.

Om de klant te helpen bij het automatiseren van de formulierenstroom, hebben Ordina en Quadira een partnership gesloten. Quadira levert de software en Ordina neemt de implementatie en support van Advanced-Forms(TM) bij de klanten voor haar rekening. Volgens Bert van den Belt, directeur Technologie & Competenties bij Ordina, past de samenwerkingsovereenkomst in het profiel van Ordina. “We zijn ervan overtuigd dat goede ICT-oplossingen alleen kunnen ontstaan door samen duurzaam te innoveren. Dat betekent dat je kennis moet toepassen in de context van de klant. We komen met goedwerkende en duurzame oplossingen. Advanced-Forms(TM) is een mooie aanvulling op onze dienstverlening rondom onze ERP-oplossingen. Vroeger had een klant verschillende partijen nodig om het ERP-systeem én Quadira te implementeren, nu doet Ordina dat in een keer voor ze.”

Hajo Kanters, directeur van Quadira: “Wij hebben Advanced-Forms(TM) ontwikkeld op basis van een duidelijke behoefte bij ERP-gebruikers aan een oplossing, waarmee bedrijven zelf uitgaande documenten kunnen opmaken, verrijken en geautomatiseerd kunnen versturen. Zonder Advanced-Forms(TM) is dit zeer lastig en is er vaak maatwerk nodig van specialisten. Wij merkten dat onze partners deze werkzaamheden tot een minimum willen beperken, zodat zij zich kunnen concentreren op applicatiewerkzaamheden.”

Gerelateerde berichten...

X