Pantheon kijkt terug op een zeer succesvol eerste halfjaar

HEERENVEEN – 13 SEPTEMBER 2017 Pantheon kijkt terug op een zeer succesvol eerste halfjaar met een sterke groei op alle product-marktcombinaties. Dankzij het aantal nieuwe klanten dat gekozen heeft voor de oplossingen van Pantheon, is de New Businessdoelstelling voor 2017 in augustus al nagenoeg gerealiseerd. Het ambitieuze automatiseringsbedrijf vertrouwt erop dat deze groei doorzet in de tweede helft van 2017.

 

Oculus ERP Suite en Oculus ERP Online

Met het ERP-portfolio Oculus Suite en Oculus Online weet Pantheon nieuwe klanten aan zich te binden. ‘Het groeiende bedrijf Osec BV gaat gebruik maken van ERP Suite, inclusief de optimalisatie van het scanning-proces in het magazijn. Klimaatverbond Nederland gaat haar werkwijze met de applicaties Oculus CRM en DMS stroomlijnen,’ vertelt een tevreden commercieel directeur Hans Siekerman.

Draadwerken Nederland uit Putten koos na een uitgebreid selectietraject ook voor Pantheon. Met name de flexibiliteit en aanpasbaarheid van Oculus én onze dienstverlening waren uiteindelijk doorslaggevend voor hun keuze.’

Download hier de Pantheon Oculus ERP brochure.


Oculus Financieel

Nederland telt meer dan 100 dealervestigingen van Volvo die momenteel werken met het financiële pakket FIS. Vanaf september 2017 begint Pantheon met het vervangen van FIS door het pakket Oculus Financieel. Het doel is dat per 1 januari 2018 alle dealers over zijn op het nieuwe financiële pakket van Pantheon.

Oculus Financieel zal in combinatie met het Dealer Management Systeem gaan werken. Door Oculus aan te sluiten op de bestaande applicatieomgeving geeft deze oplossing vele voordelen, waaronder kostenbesparing en efficiency. Oculus Financieel is betaalbaar, modern en ook toegankelijk in de Cloud.


Pantheon HRM

Afgelopen mei heeft Pantheon de ‘opvolger’ van het succesvolle salarispakket EMIS geannonceerd onder de nieuwe naam Pantheon HRM. ‘Pantheon HRM is een complete (e)HRM en Salaris oplossing,’ legt verkoopadviseur HRM Frank van Lieshout uit.‘Een aantal klanten, waaronder Drechtwerk, St Jansdal en Tauw, heeft reeds het vertrouwen gegeven aan Pantheon en ingetekend voor Pantheon HRM. Ook de interesse van andere (nieuwe) klanten voor dit innovatieve product is groot.’

Download hier de Pantheon HRM brochure.

 

Pantheon Hosting

De producten Oculus ERP en Pantheon HRM worden veelal geleverd vanuit een SaaS-model. Alle SaaS omgevingen draaien bij Pantheon Hosting. ‘Vanwege het groeiend aantal grote klanten heeft Pantheon veel geïnvesteerd in de capaciteit en veiligheid van zijn (IBM)-systemen. Zo is er voor alle klanten een volledige spiegeling van de data (HA/DR) beschikbaar.’ Door de combinatie van applicatiebeheer en hosting biedt Pantheon een uniek aanbod aan bedrijven met eigen maatwerk op IBM Power i.

Naast Koninklijke Ten Cate is ook Cefetra  in Rotterdam, onderdeel van de Baywa Groep en grondstoffenleverancier voor de feed-, food- en fuelindustrie, één van de nieuwe klanten. Cefetra heeft een IBM Power omgeving met een maatwerkapplicatie in combinatie met FMS financieel. Pantheon heeft het volledige systeem in een HaaS (High availability as a Service) onder gebracht bij Pantheon Hosting. ‘In de toekomst kunnen we onze samenwerking uitbreiden op het gebied van ondersteuning en mogelijke vernieuwing van de maatwerkapplicaties op het IBM Power System,’ aldus verkoopadviseur Henrie van Mierlo.

In het kader van brede dienstverlening heeft Pantheon ook een aantal contracten afgesloten met betrekking tot detachering van ILE RPG ontwikkelaars bij onder andere Volvo Nederland en SAPA in Drunen.

 

Pantheon Automatisering B.V.
K.R. Poststraat 101-2
8441 EN Heerenveen

T: +31 (0)513-657357
E: info@pantheon-automatisering.nl

 

Gerelateerde berichten...

X