Payhawk biedt koppeling met Exact Online

Payhawk heeft sinds vandaag een directe integratie met Exact Online. Gegevens worden automatisch overgezet van Payhawk naar Exact Online. Payhawk biedt een betaalkaart in combinatie met financiële software om de zakelijke uitgaven van medewerkers efficiënt te verwerken. De API-koppeling van Payhawk met Exact Online verhoogt significant de efficiëntie van financiële administraties.

Met Payhawk worden bedrijven in staat gesteld om alle bedrijfsuitgaven in één platform te digitaliseren, betaalkaarten te verstrekken aan hun medewerkers, cardtransacties te automatiseren en daarnaast kan Payhawk worden gekoppeld aan diverse boekhoudsystemen. Voor Nederland is de nieuwe relatie met Exact Online vanzelfsprekend essentieel.

Payhawk biedt de mogelijkheid om gegevensstroom rond uitgaven van medewerkers real-time te beheren en te automatiseren. Daarbij zijn de koppeling naar banken en boekhoudsystemen zeer belangrijk. Het ontwikkelteam van Payhawk zorgt ervoor dat deze integraties maximaal aansluiten bij de fundamentele structuur van een professionele financiële administratie.

Exact is een wereldwijde leverancier van cloud software die sinds 1984 de focus heeft op het ondersteunen van financiële processen voor de midden- en kleinbedrijven (MKB’s). Exact wil managers van MKB-bedrijven ondersteunen zodat zij strategisch de juiste beslissingen nemen. Exact biedt hiervoor verschillende oplossing aan. Eén van deze oplossingen is het in de Benelux populaire boekhoudsysteem Exact Online.

Sander van Prooijen, Commercieel Directeur Benelux, zegt: “Veel Payhawk klanten maken gebruik van Exact Online. Logisch dat wij snel na de start in Nederland de mogelijkheid tot integratie met Exact Online bieden. We zijn trots dat Payhawk als enige oplossing voor onkostenbeheer is opgenomen in de Exact Online Marketplace en beschikbaar is in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen bieden we dus een probleemloze integratie om die bedrijven optimaal te ondersteunen bij hun financiële processen.”

De nieuwe Exact Online integratie met Payhawk is een directe connectie via een API. Data wordt direct en automatisch gestuurd vanuit Payhawk wat betekent dat er geen handmatige invoer meer nodig is en fouten tot het verleden behoren.

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen. Wat kan je nog meer verwachten van de Exact Online integratie?

  • Een aanzienlijk sneller proces rondom de maandafsluiting, omdat er minder stappen plaatsvinden
    Minder stress rond het einde van de maand omdat reconciliatie binnen het boekhoudsysteem continu gedurende de maand plaatsvindt wanneer gegevens vanuit Payhawk worden geupload, in plaats van dat dit alleen aan het einde van de maand gebeurt
  • Real-time rapportage (ter ondersteuning van de analyse van uitgaven)
    De integratie maakt gebruik van onze Optical Character Recognition-functie (OCR). Exact Online heeft geen OCR-functie, wat betekent dat Payhawk alle handmatige invoer van gegevens elimineert

Het gebruiken van deze integratie brengt geen additionele kosten met zich mee en is bij Payhawk inbegrepen.

Binnen Payhawk nemen we integraties heel serieus. We hebben een enthousiast en betrokken team van engineers dat zich hiermee bezighoudt. Door continu in contact te blijven met onze klanten en prospects, begrijpen we ook steeds beter de waarde van integraties en dat ze essentieel zijn voor het laten groeien van je bedrijf.

De koppeling van Exact Online met Payhawk brengt dus vele voordelen met zich mee. In minder dan twintig minuten kan de koppeling worden gemaakt. Daarna zijn alle essentiële informatie zoals btw-codes, afdelingen en kostenplaatsen beschikbaar in Payhawk en in de boekhouding.

Gerelateerde berichten...

X