PCI Nederland benoemd tot Best Managed Company 2017-2018

PCI Nederland behoort dit jaar tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies (BMC) programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is PCI Nederland als een van de 51 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. PCI Nederland deed dit jaar voor het eerst mee en werd direct geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Bas Kamphuis, eigenaar PCI Nederland: “Deze kwalificatie betekent veel voor ons. We werken hard en zijn op de goede weg. We horen bij een van de best geleide bedrijven van Nederland en daar ben ik enorm trots op.”

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model.

Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Gerelateerde berichten...

X