Pink Elephant sluit strategische overeenkomst met UNIT4

Pink Elephant sluit een strategische overeenkomst met UNIT4 om als eerste partner de ERP-oplossing UNIT4 Agresso in Nederland te verkopen en implementeren. Voor Pink Elephant is de samenwerking onderdeel van de strategie om enterprise-klanten beter te kunnen bedienen. 

UNIT4 is een wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware, dat een aanzienlijk marktaandeel heeft met de UNIT4 Agresso ERP-software. Pink Elephant zal dit product in verschillende sectoren gaan inzetten, waaronder de gezondheidszorg, overheid en de financiële sector. Roel Caers, Managing Director Business Software van UNIT4: “Agresso is ons internationale vlaggenschip. We zien in Nederland nog ruimte om ons klantenbestand uit te breiden en het sluiten van partnerovereenkomsten is een strategie die ons daarbij kan helpen. We zijn trots op Pink Elephant als eerste partner: het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de dienstensectoren waar we ons ook op richten. In deze sectoren staan mensen centraal en daarom is er behoefte aan een ERP-pakket dat flexibel is en dus mee kan bewegen met veranderingen.”

Enterprise-strategie
“Pink Elephant heeft een jarenlange ervaring met ERP-implementaties,” zegt Piet van Vugt, CEO van Pink Elephant. “De samenwerking met UNIT4 ligt in lijn met onze strategie om onze enterprise-klanten beter te kunnen bedienen. Agresso sluit functioneel, maar ook qua flexibiliteit perfect aan op deze markt.”
Naast UNIT4 Agresso blijft Pink Elephant ook de ERP-oplossingen van Exact leveren. Van Vugt: “Pink Elephant is al jaren Gold Partner van Exact. Wij blijven hun producten leveren aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Ook zijn we dit jaar weer als Platinum Partner betrokken bij het Exact Live evenement, dat op 5 november wordt gehouden.”

Bedrijfsapplicaties
Pink Elephant ontwikkelt veel eigen software en apps, vaak op basis van producten van partners. UNIT4 Agresso biedt volgen Van Vugt veel mogelijkheden voor zijn organisatie om nieuwe bedrijfsapplicaties en branchespecifieke implementaties mee te ontwikkelen. “Agresso is een volwaardig cloud-platform, inclusief een rijke ontwikkellaag,” zegt Van Vugt. “Wij verwachten allerlei specifieke functionaliteit en apps voor deelmarkten te gaan ontwikkelen.”
De komende periode zullen consultants en ontwikkelaars van Pink Elephant intern bij het opleidingsinstituut van UNIT4 opgeleid worden om Agresso zowel inhoudelijk als strategisch volledig te leren kennen.

Gerelateerde berichten...

X