Portland nieuwe Benelux distributeur van Altaro Hyper-V Backup

Altaro Software en Portland Europe hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor wordt Portland per direct de exclusieve distributeur van Altaro Hyper-V Backup binnen Nederland, België en Luxemburg. Altaro Backup is een veelgebruikte backup-oplossing voor gevirtualiseerde systemen onder Windows.

Portland Europe is het grootste distributieplatform voor value added resellers en managed service providers, gespecialiseerd in cloud en managed services. Kim van Brugge, CEO van Portland: “Je ziet dat virtualisatie van desktops steeds meer wordt toegepast binnen het MKB. Daarmee neemt ook de vraag toe naar software die zorgt voor het beheer en de beveiliging van data”. Altaro’s Hyper-V Backup is een backupoplossing die specifiek ontwikkeld is voor gevirtualiseerde omgevingen op basis van Windows. Van Brugge: “De software past perfect binnen ons portfolio en sluit aan op onze filosofie dat software eenvoudig implementeerbaar, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig moet zijn”.

 

Altaro wil met Portland uitgroeien tot belangrijke speler binnen de Benelux

Met de samenwerking wil Altaro haar positie in de Benelux versterken: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Portland Europe”, aldus David Vella, co-founder en CEO. “Ik ben ervan overtuigd dat Portland’s hoogwaardige dienstverlening er samen met onze backuptechnologie aan bijdraagt dat Altaro uitgroeit tot een vooraanstaand leverancier van virtualisatie software binnen de Benelux”.

 

Uitrol Hyper-V Backup v5

Een van de eerste projecten waarbij beide partijen intensief gaan samenwerken is de release van Hyper-V Backup versie 5. Van Brugge: “Onlangs is Beta 1 van de software verschenen en deze verspreiden we nu onder onze partners. Op korte termijn zullen wij de uitrol van de officiële versie verzorgen”. Een releasedatum is nog niet bekend.

 

Over Portland Europe

Portland Europe is het distributie platform voor Value Added Resellers en IT Managed Services Providers in de Benelux, gespecialiseerd in oplossingen voor beheer, beveiliging, backup, telecom en communicatie services. Portland heeft uitgebreide kennis van IT dienstverlening en bedrijfsvoering en biedt een omvangrijke gereedschapskist van on-premise en hosted oplossingen, gemaakt voor VAR’s en MSP’s.

Meer informatie kunt u vinden op: www.portland.nl

 

Over Altaro Software

Altaro Software is een ontwikkelaar van eenvoudig te gebruiken backup-oplossingen, gericht op het MKB. Het bedrijf is vooral bekend om haar back-up software voor gevirtualiseerde systemen. Altaro heeft meer dan 15.000 klanten wereldwijd en heeft kantoren in de UK en US. Meer informatie kunt u vinden op: www.altaro.com

 

 

Gerelateerde berichten...

X