Pulse Secure lanceert Access Now partnerprogramma

Pulse Secure, toonaangevend leverancier van veilige toegangsoplossingen voor bedrijven en dienstverleners, kondigde vandaag de wereldwijde lancering aan van zijn nieuwe Access Now partnerprogramma.

Access Now wil partners de mogelijkheid geven om zich als go-to aanbieder van eersteklas veilige toegangsoplossingen te profileren. Met dit partnerprogramma mikt Pulse Secure op meer omzet en dus meer winst, waarmee partners een voorsprong nemen op de concurrentie.

“Bedrijven speuren voortdurend naar oplossingen om hun systemen te beschermen, snel te reageren op bedreigingen en risico’s onder controle te houden. Er zijn echter te weinig beveiligingsspecialisten die al die taken op zich kunnen nemen. Daarom doen organisaties steeds vaker een beroep op resellers die hun sporen al hebben verdiend en die de nodige deskundigheid, selectie- en uitrolmogelijkheden en managed services in huis hebben”, bevestigt Tony Massimini, Cybersecurity Senior Industry Analyst bij Forst & Sullivan. “Interoperabele beveiligingsplatforms, zoals de Secure Access Suites van Pulse, bundelen de functionele, operationele en kostenvoordelen waar bedrijven, resellers en dienstverleners naar op zoek zijn.”

Pulse Secure staat bekend als marktleider op het gebied van verkoop via kanalen, zoals ook blijkt uit zijn omzet, die zo goed als volledig via partners verloopt. De onderneming kreeg bovendien vier jaar op rij vijf sterren van het prestigieuze CRN.

“Onze groei is het resultaat van superieure producten en tevreden klanten en is mogelijk omdat we blijven investeren in één enkel geïntegreerd en veilig toegangsplatform”, benadrukt Alan Finden, Director EMEA Channels en Distributors voor Pulse Secure. “Met het Access Now programma willen we onze kanaalpartners de kans geven om te investeren in opleiding en de nodige inspanningen te leveren om samen dit unieke platform tot bij onze gemeenschappelijke klanten te brengen.”

“Het nieuwe partnerprogramma is een opsteker voor de markt en een positieve stap voorwaarts voor Pulse Secure. Het toont nog maar eens hoezeer Pulse Secure inzet op de verkoop via kanalen”, aldus Kizitho Ilongo, Director Westcon Frankrijk, Cybersecurity, Netwerken, Unified Communications & Collaboration.

Als onderdeel van het Access Now partnerprogramma kunnen de partners van Pulse Secure één van volgende drie niveaus bereiken: Authorized, Preferred en Elite. Elk niveau geeft de deskundigheid, expertise en groei van de partner aan bij de verkoop van oplossingen van Pulse Secure aan hun klanten. De beloningen en incentives zijn voor elk niveau verschillend en sluiten aan bij de investeringen van de partner in oplossingen van Pulse Secure. Naast de gemakkelijk te begrijpen structuur van het programma, kunnen de partners ook rekenen op een ervaren ondersteuningsteam.

Het nieuwe Access Now partnerprogramma van Pulse Secure, dat voortbouwt op het succes van het vorige partnerprogramma, omvat volgende voordelen:

● Online en onsite certificering en opleiding

● Interactieve partner resource portal

● Demoapparatuur met korting

● Betere registratie van transacties

● Gezamenlijke marketingfondsen en verkoopacties

● Beter registratie van leads

● Eigen accountmanager en ondersteuningsteam

Via het programma kunnen partners bovendien voordeel halen uit de bekroonde Pulse Access Suite verpakt voor managed services. De oplossing biedt Managed Security Service Providers (MSSP’s) een snelle, kosteneffectieve manier om hun dienstenportfolio te differentiëren en uit te bouwen om te voldoen aan de enorme vraag naar beveiligde connectiviteit met cloudtoepassingen en hybride IT-middelen. De verpakking bevat virtuele vormfactoren voor VMware, KVM en Hyper-V en ondersteunt de implementatie in gehoste cloudomgevingen zoals Microsoft Azure en Amazon AWS.

Pulse Secure biedt zijn kanaalpartners een unieke portfolio van veilige toegangsoplossingen met onder meer Virtual Private Network (VPN), Enterprise Mobile Management (EMM), Network Access Control (NAC), Web Application Firewall (WAF) en virtuele Application Delivery Controller (ADC) oplossingen binnen een uniform beheerkader voor uitrol in datacenters en hybride IT-omgevingen. Bedrijven vertrouwen, ongeacht hun grootte of sector, op Pulse Secure om naadloze en veilige toegang mogelijk te maken, zonder rekening te hoeven houden met waar de gebruikers en toepassingen zich bevinden, en om te zorgen voor een beveiligde connectiviteit, dataprivacy en veerkrachtige toepassingen, zowel mobiel, genetwerkt als in de cloud.

Gerelateerde berichten...

X