Rackspace Technology breidt samenwerking met Cloudflare uit

Rackspace Technology (NASDAQ: RXT), leverancier van integrale multicloudoplossingen, maakt vandaag bekend dat het zijn strategische samenwerking met Cloudflare heeft uitgebreid. Rackspace Technology gaat professionele diensten voor Cloudflare Zero Trust verzorgen die bedrijven helpen om hun clouddoelstellingen sneller te realiseren, telewerkers te ondersteunen en hun cloudapplicaties, data, gebruikers en apparaten te beschermen met een Secure Access Service Edge (SASE). Rackspace Technology levert op wereldwijde schaal managed services voor Cloudflare Zero Trust. Deze maken deel uit van het dienstenaanbod Rackspace Elastic Engineering for Security.

“We willen samenwerkingen aangaan die onze klanten aan de beste cloudoplossingen in hun soort helpen”, zegt Bert Stam, general manager Northern Europe bij Rackspace Technology. “Ons ‘cloud first’-model biedt ondersteuning voor bedrijven die hun netwerken en applicaties willen moderniseren en hulp nodig hebben bij de implementatie van een zero trust beveiligingsarchitectuur. We hebben onze krachten gebundeld om onze servicemodellen kracht bij te zetten met de ondersteuning van Rackspace Elastic Engineering voor Cloudflare Zero Trust. Daarmee komen we tegemoet aan de vraag van klanten naar vakkundig advies op het gebied van zero trust cloudarchitecturen.”

Rackspace Technology Elastic Engineering for Security biedt bedrijven van elke omvang on demand toegang tot de beveiligingsexperts van Rackspace Technology. Deze helpen hen met het beheren, aanpassen en optimaliseren van hun security-platform van Cloudflare. Met de toevoeging van ondersteuning voor Cloudflare Zero Trust aan het Rackspace Security Service-aanbod kan Rackspace Technology organisaties voorzien van een gemoderniseerde SASE-architectuur die snel kan worden opgeschaald in aansluiting op de strategische cloudinitiatieven van zijn klanten.

Zero trust-architecturen worden overal ter wereld ingezet als kerncomponent voor de beveiliging van cloudomgevingen. Volgens een recente enquête van Rackspace Technology onder IT-managers, How mature do IT leaders think they are when it comes to cloud security getiteld, is 49% van hen van mening dat beveiliging op basis van zero trust een oplossing kan bieden voor de belangrijkste pijnpunten rond cyberaanvallen op netwerken, cloudomgevingen en internetapplicaties.

Rackspace Technology is een belangrijke wereldwijde systeemintegrator en Accredited Managed Services Partner van Cloudflare. Het biedt professionele diensten en 24x7x365 ondersteuning voor het security-platform van Cloudflare. De security-experts van Rackspace Technology beschikken over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van cloudbeveiliging. Ze beschikken in totaal over 800 branchecertificaten, waaronder cloud security-certificaten van AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform en ruim honderd Cloudflare-certificaten.

 

Gerelateerde berichten...

X