RES Software stelt Monique Schardijn aan als Partner Director EMEA

RES Software heeft zijn EMEA Partner team versterkt met de aanstelling van Monique Schardijn als Partner Director EMEA. Schardijn wordt in haar rol verantwoordelijk voor het RES Software partnerkanaal in EMEA. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de omzetontwikkeling via partners voor de onlangs geïntroduceerde RES IT Store en RES Suite 2014. De komst van Monique Schardijn onderstreept het belang van partners voor RES Software.

Als Partner Director EMEA zal Schardijn ook de verantwoordelijkheid dragen over de uitrol van het Partner Training en Enablement Plan. Schardijn kan daarbij putten uit ruim vijftien jaar commerciële ervaring in de IT-sector waarin zij onder anderen rollen heeft bekleed bij  Fujitsu Siemens, Intel, Hewlett Packard en Brocade gewerkt.

Morteza Esteki, VP Sales EMEA: “Met de komst van Monique Schardijn vergroten we de focus voor partner enablement en enterprise lead generatie via onze partners”. “RES Software is een 100% partner gerichte organisatie. Daarom is de ondersteuning van ons partnerkanaal een cruciaal aandachtspunt voor RES Software in 2014”, besluit Esteki.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X