Rijk gunt aanbesteding multifunctionele printers en netwerkprinters aan Xerox

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft de rijksbrede aanbesteding, IWR2016| MFP-faciliteiten en netwerkprinters, gegund aan Xerox. Het contract is getekend op 30 juni.

De aanbesteding MFP-faciliteiten en netwerkprinters omvat het leveren, implementeren en onderhouden van een kernassortiment multifunctionele printers en netwerkprinters, het leveren van fleetmanagement diensten op locatie en het leveren, implementeren en onderhouden van een oplossing voor print- en scan management.

CIO van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Jan Gudde, zegt zeer tevreden te zijn over het verloop van de aanbesteding. “De overheid kijkt naar diverse facetten bij een leverancier voor haar producten en diensten en we hebben gekozen voor de leverancier met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met Xerox.”

Herman Levert, algemeen directeur Xerox Nederland: “Wij zijn enorm trots dat de centrale overheid voor Xerox heeft gekozen en dat we verder mogen bouwen aan deze technologisch veeleisende en vernieuwende print omgeving. Xerox blijft haar portfolio en dienstverlening innoveren. We zullen de centrale overheid dan ook blijven voorzien van voorstellen om haar taken en doelstellingen te helpen realiseren.”

 

 

 

Gerelateerde berichten...

X