Royole investeert $30.000.000 in ‘Developer Support Project’ voor ontwikkeling van apps op FlexPai opvouwbare smartphone

Royole Corporation, een toonaangevende innovator en producent van grensverleggende mens-machine-interfacetechnologieën, zoals geavanceerde flexibele beeldschermen, flexibele sensoren en slimme apparaten, investeert 30 miljoen USD in een ‘Developer Support Project’, om developers wereldwijd te ondersteunen en te motiveren om nieuwe apps te ontwikkelen voor ’s werelds eerste commerciële opvouwbare smartphone, de FlexPai. Het project moet resulteren in een software-ecosysteem voor de opvouwbare smartphone.

De FlexPai kan zowel opgevouwen als uitgevouwen worden gebruikt, waardoor het de draagbaarheid van een smartphone met de schermgrootte van een high-definition tablet heeft. Naast de volledig nieuw ontworpen hardware moest er een nieuw software-ecosysteem worden gebouwd. FlexPai gebruikt het Water OS als basis voor applicaties, waardoor apps de schermformaten kunnen aanpassen tussen 4: 3, 16: 9 en 18: 9 beeldverhoudingen.

“FlexPai is een nieuwe start voor ons,” zegt Dr. Bill Liu, “En met het ‘Developer Support Project’ willen we het software-ecosysteem laten groeien, waardoor consumenten hun favoriete apps op een nieuwe manier kunnen ervaren.”

Gerelateerde berichten...

X