Rutgers WPF gaat samenwerking aan met de LECTRIC Groep

Rutgers WPF is de afgelopen maanden de samenwerking met de LECTRIC Groep aangegaan. Zo is Rutgers WPF samen met full-service internetbureau Colours het realisatietraject voor vijf websites gestart. Inmiddels is het definitietraject met succes afgerond en is de eerste website seksualiteit.nl gerealiseerd in Drupal 7.0.

Rutgers WPF is een gerenommeerd kenniscentrum op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Rutgers WPF ondersteunt professionals in hun werk, zodat zij hun deskundigheid op het gebied van seksualiteit kunnen vergoten. Om al deze professionals digitaal van informatie te voorzien en tegelijk goede en heldere publiekswebsites aan te bieden, wordt het web landschap van Rutger WPF drastisch vereenvoudigd.

“Door de samenwerking tussen Rutgers WPF en de LECTRIC Groep worden online vragen door de groep beantwoord, dus 1 loket voor alle aanvragen! De synergie en het onderlinge vertrouwen tussen de zusterorganisaties komt sterk naar voren (gedurende de afgelopen weken), waardoor Rutgers WPF bewust voor de LECTRIC Groep kiest”, aldus Dionne Puyman, Manager Communication & Fundraising over de samenwerking met de LECTRIC Groep.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X