Samenwerkingsverband BearingPoint en IFS bevestigd: Arcwide start april 2022

BearingPoint en IFS kondigen vandaag aan dat ze een joint venture hebben gevormd onder de naam Arcwide. De nieuwe onderneming gaat in april 2022 formeel van start. Arcwide breidt de succesvolle en gevestigde samenwerking tussen BearingPoint en IFS uit door technologische innovatie en professionele diensten te verenigen om bedrijven te helpen bij het creëren van meerwaarde.

Arcwide biedt IFS Cloud-implementatie en levert professionele en technologische diensten aan bedrijfsleiders in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, binnen diverse sectoren. Met het doel om een unieke ervaring te bieden aan klanten vanaf de aankoop van IFS Cloud tot de identificatie en waarderealisatie, ondersteunt Arcwide bij het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen voor besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor de groei van hun bedrijf. De diensten van het nieuwe bedrijf omvatten waarde-evaluatie, scoping en implementatie, beheerde diensten en diensten in verband met bedrijfstransformatie (zoals training en verandermanagement).

BearingPoint is IFS Platinum servicepartner en ontving in 2021 de IFS Growth Partner of the Year award. In 2020 ontving BearingPoint de IFS Global Systems Integrator of the Year award. Beide bedrijven hebben een sterk gemeenschappelijk klantenbestand en hebben in de afgelopen vijf jaar succesvolle projecten en de daarbij behorende waarde geleverd.

Arcwide CEO Philippe Chaniot licht toe: “Ik ben erg enthousiast om aan het roer te staan van Arcwide. We hebben een zeer duidelijke visie en dat is het leveren van IFS Cloud-technologie diensten en zakelijke transformatiediensten aan bedrijfsleiders, zodat ze groei en succes kunnen stimuleren binnen in hun organisatie. De combinatie van de specifieke bedrijfsexpertise van onze klanten en de industrie-, technologie- en diensteninnovatie van IFS geeft ons een duidelijk voordeel. Chaniot vervolgt: “In tegenstelling tot andere bedrijven biedt Arcwide met IFS Cloud één uniforme ervaring gedurende de gehele levenscyclus van de klant, waardoor in de loop der tijd vertrouwen wordt opgebouwd en continuïteit en waardecreatie bij elke release worden gewaarborgd.”

Kiumars Hamidian, Managing Partner bij BearingPoint voegt eraan toe: “De lancering van Arcwide is een grote mijlpaal voor ons allemaal. Met deze joint venture willen we de verwachtingen van wat bedrijfswaarde is opnieuw vastleggen en de visie die we hebben voor technologische bedrijfstransformatie versterken. Door hand in hand te werken met onze klanten en hun specifieke bedrijfsexpertise te combineren met Arcwide’s unieke technologie en dienstenpropositie, definiëren we een nieuwe ervaring in het opbouwen van partnerschap en in het creëren van waarde. Samenwerken levert meer op.”

IFS Chief Customer Officer Michael Ouissi geeft aan: “IFS heeft de afgelopen jaren een groot succes gekend omdat we dichtbij onze klanten staan. Door de populariteit van IFS Cloud in 2021 werd het voor ons duidelijk dat we nog meer moesten investeren en onze capaciteit voor implementatie. BearingPoint is een sterke en succesvolle partner voor ons geweest, ze begrijpen onze business en weerspiegelen de focus van onze klanten. Het uitbreiden van onze relatie om capaciteit op te bouwen was een natuurlijke stap.” Ouissi voegt toe: “Ik ben vooral enthousiast over Arcwide omdat het een voortzetting is van de respectievelijke strategieën van IFS en BearingPoint: het leveren van de juiste ervaringen en het versnellen van de time to value. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de Arcwide-teams net zo’n sterke relatie met hen willen opbouwen als IFS heeft gedaan.

Arcwide-klanten profiteren niet alleen van de afkomst en het wereldwijde bereik van de twee bedrijven, maar ook van de diepgaande expertise in de sector, doordat mensen van beide organisaties zich bij de onderneming aansluiten. Hun focus blijft liggen op het ontsluiten van waarde door middel van IFS Cloud – SM, FSM, ERP en EAM – adoptie en het versnellen van de time to value.

Gerelateerde berichten...

X