Samenwerkingsverband IBM en Vodafone

IBM en Vodafone, twee van de grootste spelers in de wereld van tech en telco, kondigen vandaag een nieuw samenwerkingsverband aan. Het doel: bedrijven in heel Europa helpen om sneller te kunnen innoveren en te slagen in een snel veranderende digitale wereld. De schaal is groot: het gaat om een samenwerkingsverband met een waarde van $550M.

De bundeling van expertise is gedreven door de snelle disruptie in alle marken die maakt dat elk bedrijf tegenwoordig een technologiebedrijf moet zijn om te kunnen overleven. Organisaties moeten zich bovendien voorbereiden op de volgende golf van digitale transformatie, gedreven door AI, 5G, Edge en Software Defined Networking (SDN). De unieke combinatie van de multicloud-functies van IBM en de sterke punten van Vodafone in vaste en mobiele technologie, neemt de complexiteit van technologische keuzes weg bij bedrijven en maakt het voor hen mogelijk om hun gegevens en toepassingen vrij en veilig te kunnen verwerken.

Het is een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van zakendoen die interessante zakelijke mogelijkheden biedt voor een groot aantal ondernemingen, van de geconnecteerde fabriek tot de slimme boerderij en de volgende generatie retail.

 

Gerelateerde berichten...

X