SAP waardeert expertise Atos met tien Validated Expertise Partnerships

Atos Nederland heeft tien Validated Expertise Partnerships van SAP Nederland ontvangen. Hiermee brengt SAP haar grote waardering tot uitdrukking voor de kennis en ervaring die Atos in tien domeinen te bieden heeft. Het betreft zes nieuwe partnerships in de domeinen Enterprise Mobility, Sustainability, Human Capital Management, High Tech, Public Sector en Insurance. In vier andere domeinen – Manufacturing, Chemicals, Life Sciences en Customer Relationship Management – heeft SAP de in 2013 uitgereikte partnerships verlengd.

Atos is één van de belangrijkste SAP-dienstverleners in Nederland en investeert al jaren actief in deze domeinen. Dankzij gecertificeerde consultants, specifieke oplossingen en haar bewezen jarenlange SAP-expertise is Atos uitstekend in staat in deze marktsegmenten SAP-projecten en -diensten te begeleiden. Hierdoor is het mogelijk aantoonbare toegevoegde waarde te bieden aan klanten en hen te helpen om investeringen in SAP-oplossingen terug te verdienen.

Investeren in uitbreiden SAP-expertise “We zijn bijzonder trots op deze erkenning van SAP voor onze dienstverlening en het vertrouwen dat zij in ons heeft. Atos heeft door de jaren heen een sterke staat van dienst opgebouwd in deze tien domeinen. Bovendien hebben we fors geïnvesteerd in kennisopbouw”, vertelt Pieter van Koesveld, directeur van de SAP Delivery Line van Atos Nederland. “Hierbij is van groot belang dat voor deze partnerships het oordeel van klanten nu daadwerkelijk door SAP is gevalideerd. Hun positieve feedback staat aan de basis van deze belangrijke erkenning en ook dat is iets om trots op te zijn.”

Gerelateerde berichten...

X