Saviynt versterkt Solutions Partnership met cybersecurity dienstverlener Nixu

Saviynt (www.saviynt.com), een van Inc. Magazine’s lijst van 5000 snelst groeiende Amerikaanse bedrijven en marktleider in Identity Governance, Application GRC en Cloud Privileged Access Managementoplossingen, kondigt met genoegen de Diamond Level Status aan van partner Nixu Corporation, in het kader van het Saviynt Solutions Partner Program in EMEA.

“Saviynt is trots op de relatie met Nixu. Onze samenwerking ondersteunt klanten met eersteklas geïntegreerde oplossingen en diensten die uitgebreide inzichten bieden in Access en Identity vraagstukken en die bijdragen aan het versterken van de securitystructuur”, aldus Scott Plutko, Saviynt Senior Vice President, Global Partners. “Met Saviynt Identiy 3.0 kunnen ondernemingen de eigen digitaliseringsprocessen ondersteunen. Met Nixu vormen we een ijzersterke combinatie en wij zijn verheugd dat onze lang bestaande samenwerking een nieuwe mijlpaal heeft bereikt.”

Nixu breidt het Saviynt dienstenaanbod naar haar klanten uit met hoogwaardige expertise op het gebeid van consultancy en implementatie van Saviynt producten. Nixu’s uitgebreide ervaring en deskundigheid, zowel op het gebied van Identity en Access Management als cybersecurity, is een grote aanwinst voor onze onderneming en voor gemeenschappelijke klanten.

Het Saviynt Partner program is ontworpen om strategisch richting te bieden en te bouwen aan een solide basis voor groei doormiddel van verscherpte stimulansen en een klantgerichte aanpak. Het Saviynt Partner program omvat door instructeurs begeleide gespecialiseerde trainingen, maatwerk aanbod licenties voor intern gebruik en testlicenties.

“Digital Identity is de voornaamste digitale business enabler en het beveiligen en managen van digitale identiteiten is van cruciaal belang. Blij onze klanten te kunnen ondersteunen door de Identity en Access Managementoplossingen van wereldwijd toonaangevende aanbieders te integreren met onze cybersecuritydienstverlening en hen meer inzicht te bieden in de eigen beveiligingsstructuur”, aldus Kati Niemi, Business Unit Leader Identity and Access Management bij Nixu. “Wij zijn al jaren erg tevreden over onze samenwerking met Saviynt, vooral met de eersteklas oplossingen die zij bieden. Al geruime tijd ondersteunen wij verschillende klanten op succesvolle wijze met veilig geïmplementeerde Saviynt Identity en Access Managementoplossingen.”

 

Gerelateerde berichten...

X