Scholten Awater blijft hoofdsponsor Zevenheuvelenloop

Scholten Awater blijft de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop in 2015 én 2016. De edities in 2013 en in 2014 waren zo succesvol dat Scholten Awater besloten heeft om de overeenkomst te verlengen. Scholten Awater gaat tevens een actievere rol spelen op de zaterdagavond tijdens de Zevenheuvelennacht.

Vanaf 1 juni aanstaande kunnen de hardlopers zich inschrijven voor het grootste hardloopevenement van Nederland. Ook klanten van Scholten Awater kunnen zich aanmelden voor de Zevenheuvelenloop via Scholten Awater. Het bedrijf gaat hun deelnemers een heuse VIP-behandeling bieden.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij de komende twee jaar wederom de hoofdsponsor zijn van dit prachtige evenement. Scholten Awater is als Nijmeegs bedrijf nauw betrokken bij de regio en wil zich graag ook landelijk profileren als de IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Dit kan perfect met het mooiste hardloop evenement van Nederland.”

“De Zevenheuvelenloop is voor onze klanten, fabrikanten en medewerkers een fantastisch platform om gezamenlijk een sportieve prestatie neer te zetten. De Zevenheuvelenloop past qua groei, ambities en duurzaamheid uitstekend bij Scholten Awater.”

Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop: “Afgelopen twee jaar was Scholten Awater een zeer betrokken hoofdsponsor met vele deelnemende medewerkers en klanten. Het enthousiasme over ons evenement was groot en is alleen maar groter geworden. In 2013 waren wij erg trots dat Scholten Awater zich als hoofdsponsor aan ons evenement verbond. Dat in 2015 de samenwerking met twee jaar is verlengd, maakt ons nog trotser. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de Scholten Awater Zevenheuvelenloop 2015 en 2016”.

Gerelateerde berichten...

X