Scholten Awater kiest voor Tensing Field Mobility Platform

Scholten Awater gaat vanaf 1 juni 2015 haar planning- en buitendienstmedewerkers ondersteunen met het innovatieve Field Mobility Platform (FMP360) van Tensing. Met deze geavanceerde planningstool kunnen buitendienstmedewerkers snel en eenvoudig hun planning inzien, informatie ophalen en communiceren met collega’s en andere technici.

Met het oog op de toekomst heeft Scholten Awater voor dit platform gekozen. Hierdoor wordt namelijk de efficiëntie verhoogd, de communicatie verbeterd en komt er meer flexibiliteit in de werkprocessen. De groei in de field service organisatie wordt op flexibele wijze vormgegeven met een vaste kern Scholten Awater medewerkers en een flexibele groep onderaannemers. Het platform werkt op verschillende devices en mobiele operating systemen (iOS, Android en Windows), waardoor het werken met onderaannemers een stuk eenvoudiger wordt.

De FMP360 implementatie loopt parallel aan de invoer van het nieuwe ERP-systeem van Unit4 binnen Scholten Awater. De koppeling met Unit4 gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van de FMP360 implementatie.

Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur Scholten Awater: “Wij zijn enorm enthousiast over het Field Mobility Platform van Tensing. We verwachten met de keuze voor deze oplossing namelijk nog efficiënter te werken en daarmee ook voorbereid te zijn op de toekomst .”

Gerelateerde berichten...

X