Securex en NGA breiden internationaal partnership uit

HR-dienstverlener Securex en NGA Human Resources, wereldleider in oplossingen voor HR en payroll, kondigen een verdere uitbreiding van hun partnership aan. De partijen werkten al samen in België, Luxemburg en Frankrijk en de samenwerking breidt zich nu uit naar Nederland. Met deze uitbreiding kan Securex zijn succesvolle internationale groei voort zetten.

De samenwerking tussen Securex en NGA is opgebouwd rond het HR-dienstenplatform ‘HRonline’. Het HRonline-platform combineert technologie van NGA (euHReka) en SAP HCM. Securex levert HR-diensten en payroll-administratie gebaseerd op HRonline. Meer dan 20.000 werkgevers in België, Luxemburg en Frankrijk kunnen vandaag al gebruik maken van het platform. De gezamenlijke dienstverlening wordt nu ook uitgebreid naar Nederland. NGA is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt.

Securex en NGA werken samen sinds 2008. Daarbij levert NGA de onderliggende technologie voor het HRonline-platform van Securex. Dat platform biedt een ruime keuze aan self-service diensten voor  werkgevers en werknemers. Zo kunnen werknemers HR-administratie deels zelf beheren via het internet. Daarnaast biedt het platform ondersteuning voor talent management-processen, zoals competence & performance management. De internationale dimensie van het platform biedt ondernemingen een oplossing voor het volledig HR-beheer van hun vestigingen in verschillende landen.

Luc Deflem, CEO van Securex: “Internationalisering staat hoog op de prioriteitenlijst van onze klanten. Een gedegen personeelsbeleid, ondersteund door een professionele HR-administratie, is essentieel om hierin te slagen. Met de combinatie van toptechnologie en uitgebreide HR-diensten kunnen wij onze klanten ondersteunen bij hun plannen om internationaal door te groeien.”

Kobe Verdonck, Chief Sales Officer van NGA: “We zijn erg enthousiast over de uitbreiding van onze samenwerking met Securex. De internationale aanwezigheid van NGA in 35 landen en het uitgebreide HR-services portfolio van Securex vullen elkaar perfect aan. Technologie is essentieel om HR-processen beter te kunnen beheren en te automatiseren. Het HRonline-platform van Securex is niet alleen in België een succes, maar maakt ook internationale expansie mogelijk.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X