SEIN kiest voor toekomstbestendige ICT-omgeving met ICT-Partner

SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde, was op zoek naar een ICT-partner die de volledige ICT-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen. Op basis van een eigen Sourcing Strategie en een uitgebreide marktverkenning van SEIN heeft er een zorgvuldige aanbesteding plaatsgevonden. Hierbij is RAM-IT als voorkeursleverancier uit de bus gekomen.

SEIN wil de huidige ICT-dienstverlening verbeteren. Ook de krapte op de arbeidsmarkt voor gekwalificeerd ICT personeel speelt mee. SEIN wil een toekomstbestendige ICT-omgeving. Hiervoor waren ze op zoek naar een ICT-partner die de volledige ICT-dienstverlening voor zijn rekening kan nemen.

RAM-IT voldeed met haar aanbieding aan de gestelde eisen, de gewenste flexibiliteit, het gewenste partnership, referenties en uiteraard de financiële kaders. Ook door de kennis van de zorgmarkt en de klik tussen beide organisaties, maakte de keus voor RAM-IT compleet.

Voor ongeveer 1400 medewerkers van SEIN, verspreid over drie locaties en dertien poliklinieken, biedt RAM-IT een efficiënt, effectief en flexibel systeem voor het ICT-beheer. Dit betekent voor de medewerkers van SEIN dat zij altijd (24×7) en overal veilig kunnen werken op elk gewenst device.

Niels van Peer, Commercieel directeur RAM-IT; “SEIN is een unieke klant voor RAM-IT. We zijn dan ook erg trots dat SEIN voor RAM-IT heeft gekozen. SEIN verenigt elementen van de Cure (Neurologie) en Care (Langdurige zorg).

SEIN beoordeelt medische beelden en fungeert ook als derdelijns centrum voor ziekenhuizen. Hier is veel data mee gemoeid waarvoor een betrouwbare infrastructuur nodig is. Dat zorgt voor een ICT-omgeving met unieke kenmerken en uitdagingen waarin deze twee werelden samenkomen”.

Leo Arends, manager ICMT:” Met de keus voor RAM-IT heeft SEIN een partner gevonden die met kennis en expertise goed aansluit op de ambities van SEIN. SEIN kan zich zo verder focussen op haar core business van epilepsie en slaapproblematiek, waarbij IT niet alleen ondersteunend en faciliterend is, maar ook een positieve bijdrage kan leveren aan de innovatie voornemens van SEIN op het gebied van zorg, diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek”.

Gerelateerde berichten...

X