Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 krijgt certificering voor Tencent Meeting

Sennheiser, de eerste keuze voor geavanceerde audiotechnologie die samenwerken en leren makkelijker maakt, maakte vandaag bekend dat zijn TeamConnect Ceiling 2-microfoon (TCC2) nu gecertificeerd is voor Tencent Meeting. Met deze certificering wordt de TCC2 ook officieel lid van het hardware-certificeringssysteem van Tencent Meeting.

De gecertificeerde Sennheiser- en Tencent Meeting-communicatiesysteemoplossingen omvatten de TCC2, Q-SYS Core 110f, SPA Series-versterker, en een AcousticDesign Series-luidspreker. Het partnership tussen Sennheiser en Tencent Meeting levert een naadloze, hoogkwalitatieve en complete audio-ervaring voor hybride kantoorscenario’s op.

Dankziij zijn geavanceerde audiotechnologie en de gemakkelijke installatie is de TCC2 perfect combineerbaar met Tencent Meeting Rooms, en zo komt hij tegemoet aan de vereisten van diverse vergaderzaal-settings, ongeacht de omgeving of configuratie van de ruimte.

De gepatenteerde adaptieve beamforming-technologie van de TCC2 lokaliseert automatisch de sprekers en volgt betrouwbaar hun stem, waardoor ze vrij kunnen bewegen zonder dat ze een microfoon moeten dragen of doorgeven. Dankzij zijn TruVoicelift-functionaliteit verbetert de TCC2 het audio-effect van de spreker aanzienlijk, vermindert hij het achtergrondgeluid en verbetert hij de verstaanbaarheid van de spraak. Bovendien zorgt de Sennheiser Control Cockpit-app ervoor dat de TCC2 snel en makkelijk bediend en bestuurd kan worden aan elke node in het intranet van het bedrijf, waardoor de bediening van het gehele audiosysteem gebruiksvriendelijker wordt.

Tencent Meeting telt miljoenen geregistreerde gebruikers, heeft een sterk marktaandeel en beschikt over een wereldwijde brand awareness, en is bovendien een van de meest invloedrijke videocommunicatieplatformen in China. Zijn standaarden voor hardwarecertificering worden geformuleerd door Tencent Ethereal Audio Lab. Alle hardware die gecertificeerd wordt, wordt aan strenge certificeringstests onderworpen, waaronder bijna 50 tests en meer dan 200 testindicatoren op het gebied van audio, video, systeeminteractie en SDK.

 

Gerelateerde berichten...

X