SentinelOne introduceert het S Ventures Fund

 

SentinelOne kondigt de launch van S Ventures aan, een fonds van $100 miljoen dat wordt geïnvesteerd in de volgende generatie security- en databedrijven.

“SentinelOne pionierde met een datagestuurde benadering voor het leveren van autonome cyberbeveiliging. Onze begindagen werden bepaald door de steun van onze investeerders, die de kracht en belofte van onze visie zagen. Vandaag ben ik er trots op dat SentinelOne investeert in toekomstige disruptors en we ons steentje bijdragen om een erfenis van innovatie voort te zetten”, aldus Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. “Onze focus op cyberbeveiliging en data-innovatie brengt SentinelOne’s technologie en engineering-expertise, go-to-market en klantenbestand naar S Ventures-portfoliobedrijven. We zijn vastbesloten om te investeren in vernieuwingen die bedrijfskritieke problemen oplossen. Zowel voor enterprises als de digitale samenleving in het algemeen.”

S Ventures zal investeren in alle stadia van de startup lifecycle met een focus op beveiligings- en databedrijven die innovatieve use-cases naar de Singularity Marketplace brengen, het open applicatie-ecosysteem van SentinelOne waarmee beveiligingsteams Singularity XDR-use cases kunnen uitbreiden. Nieuwe investeringen van S Ventures zijn onder meer in Armorblox, een disruptief API-gebaseerd e-mailbeveiligingsplatform, dat gebruikmaakt van machine learning en natuurlijke taalverwerking om geavanceerde dreigingen te detecteren en te voorkomen. Ook investeert het fonds in Noetic Cyber, het Continuous Cyber Asset Management & Controls-platform dat teams unified zichtbaarheid en bruikbare inzichten biedt in de beveiligingspositie van alle assets in hun cloud- en on-premises systemen.

Deze investeringen sluiten aan bij S Ventures-portfoliobedrijven Torq, een no-code security automation-platform dat complexe workflows voor response op dreigingen versnelt, en Laminar, een platform dat volledige gegevenswaarneming in de gehele public cloud biedt om het aanvalsoppervlak te verkleinen en realtime datalekken te detecteren.

Gerelateerde berichten...

X