Seven Stars wint voor derde keer op rij aanbesteding RDW

De RDW heeft Seven Stars voor de derde keer op rij geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT professionals. Dat betekent dat Seven Stars, net als de afgelopen 7,5 jaar, ook de komende vier jaar ICT professionals mag werven voor de RDW.

“Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer als partner mogen samenwerken met de RDW op het gebied van externe inhuur van ICT professionals. ICT speelt een onmisbare rol in de dienstverlening van de RDW.” aldus Jack de Groot, Business Unit Manager Noord bij Seven Stars. “Ik zie het als een groot compliment en blijk van vertrouwen voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding wederom gewonnen hebben, een hele knappe teamprestatie!”
“Doordat we de afgelopen 7,5 jaar al nauw met de RDW hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes en doelstelling om te worden voorzien van goede en gemotiveerde flexibele IT krachten. We kijken er naar uit om samen met de overige preferred suppliers HTX automatisering, BEND CRM, Squerist, IT Captains, Routz, RealizIT en IT Alliance het RDW te ondersteunen.” vertelt Yvonne Ploeg die als IT Recruiter nauw betrokken is bij de RDW.

“De RDW is een toonaangevende opdrachtgever in het Noorden”, aldus René Kleine, Accountmanager bij Seven Stars en al jaren het vaste aanspreekpunt voor de RDW. “We vinden het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan hun missie om iedereen veilig te laten deelnemen aan het verkeer. De divisie ICT binnen de RDW biedt interessante opdrachten voor onze IT-professionals. Ze zijn constant bezig met het moderniseren van hun ICT-landschap en innovaties binnen hun infrastructuur. Zo zitten ze vol in de transitie van on-premises omgeving naar de Azure-cloud en speler er innovatieve projecten omtrent vrachtwagenheffing en tol”.

Gerelateerde berichten...

X