Sitecore ontwikkelt platform voor De Lage Landen

Vandaag maakt Sitecore officieel bekend dat zij voor De Lage Landen de volgende stap op het gebied van digitalisering gaat realiseren. Daarmee sluit Sitecore wederom een contract in de financiële wereld en bewijst een strategische partner te zijn als het gaat om systemen die het mogelijk maken klanten altijd optimaal te informeren en hun financiële zaken online te laten regelen. Gemakkelijk, veilig en betrouwbaar.

De Lage Landen (DLL) is met ruim 5000 werknemers actief in 36 verschillende landen en is marktleider als partner voor financiële oplossingen zoals vendor finance, car leasing, commercial finance, consumer finance en factoring. De Lage Landen is een volle dochter van de Rabobank Groep.

Alle websites en interactieplatformen van DLL zullen gebruik gaan maken van het Sitecore Experience Platform. Met de standaardisering van het Content Management Systeem platform wordt een uitbreiding van digitale marketing en een kortere time-to-market mogelijk. DLL start in 2014 door met vijf labels gebruik te maken van het Sitecore platform, daarna volgen andere labels en merken die DLL voert in de markt.

“De afgelopen jaren hebben we laten zien dat wij gevestigde namen en uitdagers in de markt aankunnen en dat de financiële sector gelooft in onze belofte ‘Own the experience’. Het is een bevestiging van onze propositie. Wij nemen tevens onze verantwoordelijkheid bij het implementeren, door DLL en de betrokken partners actief te gaan ondersteunen”, aldus Ties Arts, Managing Director Sitecore Benelux. “Wij willen marketeers de mogelijkheden bieden om relevante, meetbare merkervaringen te bieden die resultaten leveren via welk kanaal van interactie dan ook. Mooi om dit nu ook voor DLL naar een hoger plan te trekken!”

Met namen als KNAB, MoneyYou, CZ en Menzis bewijst Sitecore dat zij in de financiële markt de uitdaging van digitalisering en de noodzaak van personalisatie begrijpt. Daarvoor levert zij robuuste techniek, die wereldwijd uitgerold kan worden en waarbij marketeers zelf aan de knoppen kunnen zitten om hun klanten direct te bedienen.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X