SMS facturen sturen inclusief betaalverzoek met TheNextInvoice

Online betaalverzoeken voor bedrijven: TheNextInvoice maakt het mogelijk om zakelijk betaalverzoeken te sturen per sms en email inclusief factuur. Het eerste facturatiesysteem dat online betalen in het bedrijfsleven toegankelijk maakt.

Alle klanten kunnen vanuit een SMS direct de factuur openen en betalen

Veilig, vertrouwd en snel via iDEAL mogelijk gemaakt door Online Betaalplatform

Facturen worden 70% sneller betaald

TheNextInvoice onderzocht wat de grootste ergernis was onder haar klanten. Het resultaat? Het uitblijven van betalingen en de administratieve rompslomp die hiermee gepaard gaat. De reden dat facturen niet direct betaald worden ligt vooral aan de toegankelijkheid van het betaalprocess.

Tijd dat hier iets aan gedaan wordt!

Hoe werkt deze functie van TheNextInvoice?

U stuurt uw relatie, (B2B of B2C) een betaalverzoek via SMS en E-mail. In het bericht zit een beveiligde link die verwijst naar een webpagina waarin de factuur zowel bekeken als betaald kan worden. De partner die dit mogelijk maakt is Online Betaalplatform. Uw klanten hebben behalve online bankieren verder niets nodig om de betaling te voldoen!

Om betaalverzoeken te versturen met TheNextInvoice heeft u in eerste instantie een account nodig bij TheNextInvoice. Hiernaast dient u een optie te activeren die het mogelijk maakt SMS berichten en iDeal betaalverzoeken te versturen. Deze optie activeert u simpel bij de instellingen van TheNextInvoice.

Ook is het mogelijk om de beveiligde webpagina die wordt geopend door de klant in huisstijl aan te passen. Op deze manier blijft de klant in een herkenbare omgeving.

Voordeel van deze functie:

40% van de facturen wordt binnen één uur betaald

65% van betaalverzoeken binnen 24 uur betaald.

 

Gerelateerde berichten...

X