Snelgroeiend AND Digital breidt uit met Club in Rotterdam

AND Digital, het van oorsprong Britse IT-bedrijf dat sinds vorig jaar in Nederland actief is, opent eind deze zomer een nieuwe vestiging in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Rotterdam is de tweede Nederlandse stad waar AND Digital zich vestigt met een ‘Club’. In 2021 is de eerste Club, waar inmiddels 65 ‘ANDis’ werken, in Amsterdam geopend. AND Digital wil voor 2025 minstens 5 Nederlandse Clubs openen.

Jeroen Kleinhoven is Benelux Executive bij AND Digital en verantwoordelijk voor de activiteiten in Nederland: “De Rotterdamse mentaliteit van hard werken en mouwen opstropen past goed bij AND Digital. Bovendien liggen er in de regio veel kansen. Rotterdam heeft een grote pool talenten, een flinke dosis ondernemerschap en de kracht om te innoveren.”

Het dichten van de digital skills gap
AND Digital helpt bedrijven bij hun digitale strategieën, IT-projecten en het vergroten van kennis en kunde op het gebied van IT en digital. Dat laatste is in lijn met de missie van het bedrijf: het dichten van de digital skills gap. De organisatiestructuur van het bedrijf, waarbij het Club-model een belangrijke rol speelt, maakt dit mede mogelijk.

Kleinhoven: “Met behulp van onze visie en de bewezen playbooks en processen hebben we de slagkracht en kennis van een internationale organisatie. Maar met onze Clubs in steden als Amsterdam en Rotterdam kunnen we lokaal maatwerk leveren en echt versnellen. We zijn letterlijk dichtbij onze klanten. Zo kunnen wij onze digitale expertise met hen delen en tegelijkertijd aan hun digitale transformatie werken.”

Tech is mensenwerk
In Amsterdam wist AND Digital binnen een jaar zijn plek in de markt te verwerven. Een interessant klantenportfolio, de diversiteit van het werk en een mensgerichte cultuur zorgde ervoor dat het bedrijf binnen korte tijd 65 talenten aan zich wist te binden.

Een droomstart voor de nieuwkomer op de Nederlandse markt. In Rotterdam wil Kleinhoven dit succes herhalen. “Wij zeggen vaak dat tech mensenwerk is. Vooral vandaag de dag extra relevant. Het draait bij ons om samenwerking, authenticiteit, integriteit en ontwikkeling. Dit maakt ons reuze interessant voor gearriveerde techies, maar ook voor switchers die het vak willen leren.” De Club in Rotterdam gaat ruimte bieden aan 100 nieuwe medewerkers.

Over AND Digital
AND Digital is een IT-bedrijf dat organisaties ondersteunt bij het versnellen van de ontwikkeling van digitale mogelijkheden. Sinds juni 2021 is AND Digital actief in Nederland om ook hier de groeiende vraag naar lokaal IT- en digitaal talent te ondersteunen. De groei van het bedrijf wordt gedreven door zowel het unieke businessmodel als door de missie om mensen te helpen met het leren en in de praktijk brengen van digitale technologieën.

AND Digital werkt met een brede reeks organisaties; waaronder British Airways, Gousto, Sky Group, CitizenM, Mollie en Picnic. In teams werkt AND Digital zij aan zij met de klant om producten te lanceren en de klanten uit te rusten met de digitale vaardigheden en kennis, om het daarna zelfstandig te doen. Al jaren is er een tekort aan digitale expertise en AND Digital doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen de skills en ervaring te geven om het bedrijfsleven en de persoonlijke wereld van klanten te verbeteren met digitale oplossingen.

 

Gerelateerde berichten...

X