Socia presenteert telecom-oplossingen tijdens Zorg & ICT

Full service IT-dienstverlener Socia presenteert tijdens Zorg & ICT haar nieuwe telecom-oplossingen onder de naam Socia-Telecom. Telecom is een uitbreiding op de bestaande dienstverlening van Socia, namelijk het leveren van maatwerk ICT-oplossingen aan zakelijke eindgebruikers en organisaties in de publieke sector. Socia-Telecom biedt oplossingen voor vaste, mobiele en VoIP-telefonie en Unified Communications.

Rob Blokzijl, Directeur Services bij Socia, vertelt over de keuze van de IT-dienstverlener om telecom-oplossingen te bieden: “Vanuit onze achtergrond als traditionele software- en hardwareleverancier verkochten we op jaarbasis een groot aantal telecom-devices, maar de bijbehorende abonnementen werden niet door ons geleverd. Dit bleek een gemis voor onze klanten, omdat steeds meer van hen behoefte hadden aan een uitbreiding van onze dienstverlening op dit gebied. We hebben onszelf tot doel gesteld om eind van dit jaar een kwart van onze bestaande klanten ook onze telecom-oplossingen te bieden.”

Met de opkomst van Het Nieuwe Werken wordt het steeds belangrijker om de bereikbaarheid van medewerkers te garanderen die buiten de deur werken. Daarom is de integratie van vaste en mobiele telefonie, waarmee die bereikbaarheid wordt geoptimaliseerd, een belangrijke pijler in de dienstverlening van Socia-Telecom. “Wat veel bedrijven niet weten, is dat hun bestaande telefooncentrale eenvoudig kan worden aangesloten op de ‘mobiele wolk’. Vaste en mobiele telefonie kunnen zo eenvoudig geïntegreerd worden. Socia-Telecom kan als provider van mobiele telefonie en SIP Trunks samen met de leverancier van de huidige telefooncentrale een totaaloplossing bieden. Hierdoor zijn grote investeringen overbodig en kan er direct op telefoniekosten bespaard worden,” aldus Blokzijl.

Naast de vast-mobiel-integratie biedt Socia-Telecom ook een volledige web-based UC-oplossing en is zij één van de eerste leveranciers die zeer flexibele vaste en mobiele telefonieabonnementen aanbiedt die maandelijks opzegbaar zijn. Ook verzorgt Socia-Telecom de benodigde breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, SIP Trunks, internet en andere VoIP-diensten.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X