SoftwareOne wint aanbesteding Groningen en Drenthe

SoftwareOne, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van software en cloudoplossingen, maakt vandaag bekend dat de aanbesteding van de provincies Groningen en Drenthe heeft gewonnen. De aanbesteding voor de looptijd van vier jaar betreft de levering van de standaardsoftware en dienstverlening, en de ondersteuning van de overstap naar de cloudomgeving Azure. Bovendien zullen de provincies gebruik gaan maken van PyraCloud, het door SoftwareOne ontwikkelde platform dat de software supply chain digitaliseert, contracten beheert en cloud-uitgaven inzichtelijk en voorspelbaar maakt.

De provincie Groningen en Drenthe besloten tot een gezamenlijke aanbesteding omdat hun eisen identiek waren, en op deze manier het proces efficiënter en sneller afgerond kon worden. SoftwareOne heeft reeds verschillende projecten bij de provincies uitgevoerd. De goede samenwerking en de kwaliteit van de dienstverlening gaven samen met de sluitende aanbesteding de doorslag om voor SoftwareOne te kiezen.

Frank Tromp, Sales Lead lokale overheid bij SoftwareOne: “Overheden zijn in hoge mate afhankelijk van betrouwbare en stabiele werkomgevingen, we zijn er trots op dat we de softwarelicenties van de 900 werkplekken in Drenthe en 1900 in Groningen mogen verschaffen en beheren. Op deze manier zijn ze verzekerd van continuïteit, zonder de zorgen te dragen van het in stand houden van het kennisniveau hiervoor. Ook ondersteunen we de twee provincies bij hun nieuwe overstappen naar de cloud, en maken we analyses zodat de kosten zo laag mogelijk blijven. We kijken uit naar een productieve samenwerking.”

Gerelateerde berichten...

X