Sogeti sluit partnership met Mendix

Samen sneller applicaties leveren vanuit de cloud

Sogeti kondigt een partnership aan met Mendix. Met deze samenwerking is de IT-dienstverlener in staat vanuit de cloud innovatieve multichannel applicaties te ontwikkelen. Met deze Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing van Mendix wordt de ontwikkeltijd van applicaties aanzienlijk verkort van maanden naar weken of zelfs dagen. Deze gezamenlijke oplossing helpt Sogeti-klanten bij hun digitale transformatie naar meer web- en mobiele applicaties.

Sogeti heeft een Mendix team samengesteld waarin softwareontwikkelaars en business analisten samen de brug slaan tussen IT en Business. Daarmee geeft het bedrijf invulling aan de groeiende vraag naar oplevering van IT-applicaties volgens de agile/scrum methode. Het realiseren van directe waarde voor de business staat daarbij voorop.

“In de wereld van Social, Mobile, Analytics, Cloud en Things (SMACT) wordt het snel beschikbaar hebben van software op maat meer en meer een belangrijke drijfveer voor groei en onderscheid in de markt. IT-afdelingen staan onder druk om applicaties of aanpassingen op eerder geleverde software snel en tegen lage kosten op te leveren. De samenwerking tussen Sogeti en Mendix helpt grootzakelijke organisaties dit waar te maken,” vertelt Arjan Meijer, Directeur Consulting Services bij Sogeti.

“Uiteraard zijn wij erg blij Sogeti te verwelkomen in ons ecosysteem. Deze samenwerking maakt de oplevering van software makkelijker en goedkoper,” aldus Mark Rogers, Vice President Business Development van Mendix.

Over Mendix
Mendix levert het App platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Applicaties worden in dagen in plaats van weken of maanden ontwikkeld tegen aanzienlijk lagere kosten. Mendix heeft klanten zoals ING, Heineken, ABN-AMRO, TNT Express en Dun & Bradstreet. Het App platform is gratis te proberen via now.mendix.com. In Nederland is Mendix gevestigd in Rotterdam.

Over Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is een vooraanstaande IT-dienstverlener actief in applicatiebeheer, management van infrastructuren en High-Tech engineering. De oplossingen van Sogeti voor mobiel werken, security, de cloud en business intelligence dragen bij aan het realiseren van de strategische doelstellingen van haar klanten in de grootzakelijke markt. Op het gebied van software testen is Sogeti marktleider zowel wereldwijd als in Nederland. Passie voor het vakmanschap zit in de genen van de meer dan 2500 Sogetisten werkzaam (dicht)bij de klant. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti groep met zo’n 20.000 IT-professionals in 15 landen met meer dan 100 vestigingen in Europa, de VS en India. Meer informatie is beschikbaar op www.sogeti.nl.

Gerelateerde berichten...

X