IT-Staffing & TruQu maken performance professional transparant

Opdrachtgevers van detacheerder IT-Staffing krijgen vooraf meer inzicht in de sterke en minder sterke punten van de professionals die zij inhuren. Op basis van reviews en ratings kunnen zij beter inzicht krijgen in de ervaring, de kennis en de vaardigheden van IT-professionals. Door beoordelingen van andere klanten te laten meewegen, is de kans groter dat er een passende match tot stand komt.

Deze transparantie wordt mogelijk dankzij de exclusieve samenwerking van IT-Staffing met TruQu binnen de branche van IT-detacheerders. TruQu biedt professionals in de zakelijke dienstverlening een online platform om zichzelf op transparante wijze aan de markt te presenteren. Opdrachtgevers worden gevraagd om na afloop van een opdracht de prestaties van de professional te beoordelen. Deze ratings zijn de bevestiging dat de geclaimde vaardigheden uit het CV ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

Voor professionals is TruQu een innovatieve gratis service waarmee zij hun marktwaarde beter gefundeerd kunnen aantonen. Anders dan bij LinkedIn biedt de vergelijkingssite van TruQu meer diepgang in de kwalitatieve beoordelingen. Het persoonlijke dashboard maakt op een heldere en overzichtelijke wijze duidelijk hoe meerdere klanten de performance op hard- en soft skills waarderen.

In de afgelopen maanden heeft TruQu het online waarderingssysteem verder aangepast aan de wensen van IT-Staffing, de grootste detacheerder van Nederland. In samenwerking met een klant en meerdere professionals is het systeem uitgebreid getest. De positieve reacties hebben IT-Staffing gestimuleerd om de vergelijkingstool nu te gaan introduceren bij haar klanten en IT-professionals. Dit moet in 2014 al resulteren in een 6.000 tot 7.500 beschikbare reviews en ratings.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X