Stellar Data Recovery brengt ‘Stellar MS Exchange Recovery V6’ uit

Exchange database recovery en e-discovery

Stellar Data Recovery, een van de grootste leveranciers van data recovery laboratorium services en data recovery software kondigt vandaag de release aan van ‘Stellar MS Exchange Recovery’. Deze geavanceerde software repareert ernstig beschadigde MS Exchange Database bestanden en haalt alle informatie weer terug zoals emails, bijlagen, contacten, kalenders, taken, enz. Met deze nieuwe versie kunnen gerepareerde bestanden direct geexporteerd worden naar een online Exchange mailbox. Het programma kan simultaan meerdere EDB bestanden repareren. Ook kan naar één enkele email gezocht worden in het kader van een e-discovery operatie wat het een heel makkelijk en betrouwbaar stuk gereedschap maakt. Deze versie ondersteunt MS Exchange 2013.

“Met versie 6  van Stellar MS Exchange Recovery hebben wij geprobeerd een complete oplossing te bieden aan netwerkbeheerders voor alle gevallen van dataverlies waar zij mee te maken kunnen krijgen als gevolg van beschadigingen van de Exchange database. Ons streven is om probleemloze, handige en efficiente software te leveren voor de volledige recovery van een corrupte Exchange database,” aldus Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery EMEA.

Deze software kan gerepareerde bestanden opslaan als HTML, PDF en RTF bestand. Het is gebruiksvriendelijk en veilig. Gebruikers kunnen de gerepareerde bestanden bekijken alvorens deze op te slaan. De software repareert ook PUB.EDB bestanden. Naast de laatste versie van MS Exchange 2013 ondersteunt de software ook Exchange 2010, 2007, 2003 en 2000.

Het pakket is los te verkrijgen maar ook als onderdeel van de Stellar Exchange Toolkit. In de Toolkit zit verder nog een pakket voor BKF reparatie en verschillende soorten conversiesoftware zoals EDB naar PST en OST naar PST.

Met de gratis versie van Exchange Recovery kunnen alle terug te halen bestanden ingezien worden. De gratis versie kan gedownload worden via http://www.stellar.nl/email-repair.html. Om de teruggehaalde bestanden op te kunnen slaan moet de software aangeschaft worden. Een life-time licentie kost Euro 473,-.

Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma’s als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd.

Gerelateerde berichten...

X