T-Systems simuleert cyberaanvallen bij bedrijven

T-Systems introduceert de cyber incident-simulatie. Met deze nieuwe managementtool kunnen bedrijven hun weerbaarheid tegen cyberaanvallen toetsen. Het doel is om directies bewuster te maken van de impact die cybercriminaliteit heeft op de bedrijfsvoering.

T-Systems is specialist op het gebied van IT-security en adviseert directies hoe zij hun organisatie beter kunnen beschermen.

Realistische scenario’s Security experts van T-Systems hebben de tool ontwikkeld, dat met realistische en bedrijfsspecifieke scenario’s toetst of organisaties zijn voorbereid op cyberaanvallen. De test is bedoeld voor C-level management, omdat zij direct bedrijfskritische beslissingen moeten kunnen nemen in geval van een cyberaanval. De simulatie maakt duidelijk wat de impact is op de bedrijfsprocessen, de gevolgen voor de business en de reputatie van de onderneming. Mogelijke risico’s en dreigingen binnen en buiten de organisatie worden in kaart gebracht. Uiteindelijke doel is een cybersecurity-strategie voor de hele organisatie te ontwikkelen en uit te voeren. T-Systems heeft al specifieke simulaties ontwikkeld voor grote bedrijven zoals Deutsche Bahn.

Cyber incident simulatie evenement Om de simulatie te introduceren bij Nederlandse organisaties organiseert T-Systems op 12 juni 2014 een simulatie-evenement in Bunnik. In een middag ervaren managers hoe het voelt om een cyberaanval te ondergaan en wat de gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering. De focus ligt op preventieve, opsporende en herstellende aspecten.

Nieuwsgierig of uw organisatie is voorbereid? Kom naar het Cyber incident simulatie evenement. Registreer via marcomNL@t-systems.nl of kijk op www.t-systems.nl voor meer informatie.

Gerelateerde berichten...

X