TCS lanceert Cyber Defense Suite

Tata Consultancy Services (TCS) (BSE: 532540, NSE: TCS) lanceert haar Cyber Defense Suite – een uitgebreide set modulaire, snel toepasbare cyberbeveiligingsdiensten aangeboden op één platform – om leiders vertrouwen en flexibiliteit te bieden voor het stimuleren van de groei van hun digitale ondernemingen.

De drastische versnelling van cloud computing bedrijfsmodellen en de toenemende mate van cyberaanvallen in de afgelopen twee jaar, hebben de vraag naar oplossingen op het gebied van bedrijfsbeveiliging al net zo hooggehouden. TCS’ Cyber Defense Suite biedt 360 graden zichtbaarheid en predictive intelligence om proactief te kunnen verdedigen tegen en reageren op veranderende risico’s – allemaal vanaf één enkel platform in een gezamenlijk overzicht.

De nieuwe Cyber Defense Suite is een modulair platform dat is ontwikkeld om het volgende te leveren:

  • End-to-end zichtbaarheid van dreigingen
  • Uitgebreide detectie en geautomatiseerde incidentrespons
  • Digitaal identiteits- en toegangsbeheer
  • Kwetsbaarheidsbeheer en herstel
  • Ondersteuning voor veiligheidsbeheer en naleving
  • Beperking van cyberrisico’s door derden
  • Beveiliging van multi-cloudomgevingen

De suite is schaalbaar en in hoge mate geautomatiseerd, waardoor bedrijven wendbaarder zijn en sneller kunnen opereren terwijl ze de totale eigendomskosten kunnen reduceren.

“Met het toenemende aantal cyberrisico’s en een groeiende digitale voetafdruk, zoeken ondernemingen naar zichtbaarheid, paraatheid en flexibiliteit om hun bedrijfstransformaties op een veilige manier en met vertrouwen te versnellen. De Cyber Defense Suite van TCS biedt een manier om bedrijfsbeveiliging mogelijk te maken en legt een basis voor het aanpakken van de veranderende cybersecuritybehoeften”, Santha Subramoni, Global Head, Cyber Security, TCS.

De nieuwe Cyber Defense Suite is een aanvulling op en versnelt de levering van het robuuste portfolio van cyberbeveiligingsdiensten van TCS. Met ruim 10.000 cyberspecialisten en meer dan een dozijn Threat Management Centers verspreid over de hele wereld, werkt TCS samen met organisaties om hun toekomstbestendige ondernemingen wereldwijd te beveiligen en tegelijkertijd te voldoen aan hun unieke zakelijke en wettelijke eisen.

Gerelateerde berichten...

X